default-image

Ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν στη διανομή τροφίμων

Κρήτη
Ευχαριστώ στους εθελοντές που βοήθησαν στη διανομή τροφίμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΝΚΑ Κρήτης) κ. Νίκος Τζανάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της, ευχαριστούν δημόσια την ομάδα εθελοντών, που μερίμνησε και εργάστηκε για την συγκέντρωση και την κατηγοριοποίηση των προϊόντων που διατέθηκαν κατά τη διανομή στους δικαιούχους του Προγράμματος «Στέγαση & Επανένταξη», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Καταναλωτών της Περιφέρειας Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η παραλαβή των τροφίμων, των φρούτων και λαχανικών, των ειδών υγιεινής και καθαριστικών και των λοιπών υλικών αγαθών, έγινε αυθημερόν, από το σύνολο των δικαιούχων που προσήλθαν στα γραφεία το απόγευμα του Σαββάτου 1/10/2016.

Εντός της τρέχουσας εβδομάδος από την Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, σε προκαθορισμένη ημέρα, θα πραγματοποιηθεί νέα διανομή σε αλλοιώσιμα προϊόντα ψυγείου, κρέας, γιαούρτια, ελαιόλαδο και τυροκομικά.

Το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη» χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοιν. Αλληλεγγύης, με Διαχειριστική Αρχή το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ).

Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Στέγαση & Επανένταξη», θα ενημερωθούν αρμοδίως από νεότερη ανακοίνωση στα ΜΜΕ και τηλεφωνικά από την γραμματεία του φορέα για την ακριβή ημέρα και ώρα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810.240450, 2810.344070.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News