default-image

Άργησαν τα γκολ αλλά το τρίποντο ήρθε για Εργοτέλη!

Ποδόσφαιρο
Άργησαν τα γκολ αλλά το τρίποντο ήρθε για Εργοτέλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγχώθηκε για 75 περίπου λεπτά ο Εργοτέλης αλλά έστω κι αν άργησαν τα γκολ, τελικά επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας. Έτσι παραμένει στην κορυφή της Γ' Εθνικής μαζί με τον Ερμή Ζωνιανών, που επίσης έκανε το "4Χ4" κερδίζοντας 0-1 το ΙΝΚΑ στο κρητικό ντέρμπι!

Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του αγώνα αλλά παρουσίασε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα για μεγάλο διάστημα να παραμένει το 0-0 στο Παγκρήτιο. Όμως το δρόμο άνοιξε στο 74' ο Καϊμακαμούδης και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε ο Κατσικοκέρης για να κάνει το 2-0 και να σφραγίσει την δίκαιη αλλά αγχώδης επικράτηση του Εργοτέλη, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε σήμερα με μπλε εμφανίσεις, καθώς με τα κιτρινόμαυρα παρατάχθηκε η Τριγλία.

Η εξέλιξη του αγώνα

Νωθρό το ξεκίνημα του Εργοτέλη στο ματς. Με εξαίρεση κάποια μακρινά σουτ από Καϊμακαμούδη και Τζανή, οι γηπεδούχοι δεν έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

24' Η πρώτη μεγάλη φάση του Εργοτέλη, με τον τερματοφύλακα Δήμιζα να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ σέντρα-σουτ του Γκοτσούλια.

30' Νέα αξιόλογη στιγμή για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη από κοντινή απόσταση να καταλήγει άουτ.

32' Ο Καϊμακαμούδης σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως επιθετικο φάουλ στον τερματοφύλακα.

38' Μετά τη σέντρα του Κοιλιάρα, ο Κατσικοκέρης προσπαθεί με κεφαλιά να σκοράρει αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Τριγλίας.

45' Αναγκαστική αλλαγή για τη Ραφήνα, με τον Χριστόπουλο στη θέση του Φούντα.

45'+1' Κοντά στο γκολ έφτασε ο Εργοτέλης στις καθυστερήσεις του α' μέρους, με τον Δήμιζα να σταματά εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καϊμακαμούδη.

Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά της επανάληψης στο Παγκρήτιο.

60' Ο Γιάννης Χατζηνικολάου κάνει την πρώτη αλλαγή του Εργοτέλη, με τον Μάουρο Πόι να παίρνει τη θέση του Δημήτρη Κοιλιάρα.

63' Κλασική ευκαιρία για Εργοτέλη! Κάθετη πάσα του Μισέλ στον Πόι, με τον επιθετικό του Εργοτέλη να βγαίνει γρήγορα τετ-α-τετ αλλά ο Δήμιζας απέκρουσε σωτήρια.

66' Νέα μεγάλη ευκαιρία για Εργοτέλη, με την κεφαλιά του Μισέλ να καταλήγει άουτ.

68' Πρώτη φάση για Τριγλία Ραφήνας με το σουτ του Κουτσόπουλου να μην βρίσκει στόχο.

70' Ο Εργοτέλης θα εντείνει την πίεσή του στα τελευταία λεπτά, παίζοντας πιο επιθετικά και ψάχνοντας το γκολ της νίκης.

71' Σέντρα του Γκοτσούλια, κεφαλιά του Κατσικοκέρη, άουτ η μπάλα.

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!

Ωραία αντεπίθεση του Εργοτέλη με τον Μισέλ να τροφοδοτεί τον Κατσικοκέρη, εκείνος να πασάρει στον Καϊμακαμούδη που υπό πίεση κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-0!

79' 2-0 ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Με ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή, ο Νίκος Κατσικοκέρης κάνει το 2-0.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-0.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής (82' Ρουσάκης), Μισέλ, Κοιλιάρας (60' Πόι), Καϊμακαμούδης (85' Μανουσάκης), Γκοτσούλιας, Κατσικοκέρης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Δήμιζας, Καμπίσης, Τσαγκάρης, Φούντας (45' λ.τ. Χριστόπουλος), Καλογιάννης, Σαλταμάρας, Μπίρας, Κουτσόπουλος, Παπαδόπουλος, Κότσι, Ποτουρίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News