default-image

ΑΝ.ΕΛ: Δεν είμαστε δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Κρήτη
ΑΝ.ΕΛ: Δεν είμαστε δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να διατηρήσει όλα τα χαρακτηριστικά του κινήματος, αλλά να διαμορφώσει μια οργανωτική δομή κόμματος, ξεκίνησαν στην Ελλάδα οι περιφερειακές προσυνεδριακές συνδιασκέψεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Παναγιώτης Σγουρίδης, το μήνυμα από τις διαδικασίες  στην Κρήτη είναι το δυναμικό παρών, ενόψει του συνεδρίου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

"Δεν είμαστε δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ" διευκρίνισε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής, που συμμετείχε στις εργασίες της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης Κρήτης ενόψει του 3ου τακτικού εκλογοαπολογιστικού  συνεδρίου.

Για τις δημοσκοπήσεις

Αναφορά και στις δημοσκοπήσεις που δίνουν μια καταβαραθρωμένη εικόνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκαναν τα στελέχη του κόμματος, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για διαδικασίες που όπως έδειξε το πρόσφατο παρελθόν, δεν ανταποκρίνονται όπως είπαν στην πραγματική εικόνα της κοινωνίας .

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών ενόψει του Συνεδρίου προσυνεδριακές συνδιασκέψεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα με θεματολογία ανοιχτή όπως διευκρίνισαν προκειμένου να αντλήσουν την δυνατότητα για ουσιαστική καταγραφή των προβλημάτων και των θέσεων των πολιτών σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Ρεπορτάζ : Ράνια Μωραϊτη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News