Ειδήσεις

Άνοιξε η νεκροφόρα και "έχασαν" το νεκρό

Ένα απίστευτο περιστατικό σε χωριό της Ηλείας όταν υπάλληλοι γραφείου τελετών έχασαν το φέρετρο και το νεκρό, επειδή... τα είχαν τσούξει.

Ένα απίστευτο περιστατικό, για γέλια και για κλάματα, συνέβη σε χωριό της Ηλείας, όταν το «πλήρωμα» νεκροφόρας λόγω… τσίπουρων, έχασε το φέρετρο, καθώς και το νεκρό τον οποίο μετέφερε!

Η μεταφορά είχε προβλεφθεί να γίνει απογευματινές ώρες της περασμένης Παρασκευής, ώστε λίγο μετά τη δύση του ηλίου η σορός να έχει παραδοθεί στους οικείους του θανόντος.

Λίγο πριν φτάσουν στον τελικό τους προορισμό, ο οδηγός και ο συνοδηγός της νεκροφόρας είδαν πως είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους και αποφάσισαν να κάνουν στάση σε χωριό που βρισκόταν  λίγα χιλιόμετρα πριν τον τελικό προορισμό τους. Η στάση ξεκούρασης συνοδεύθηκε όμως από… τσίπουρα, με τους δύο μεταφορείς από κάποιο σημείο και μετά να χάνουν το μέτρημα και το μέτρο.

Το αποτέλεσμα ήταν η στάση να γίνει πολύωρη διαμονή, καθώς ήταν εμφανής η αδυναμία του «πληρώματος» να ταξιδέψει. Ωστόσο η παράδοση της σορού δεν μπορούσε να αναβληθεί, με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να ξεκινήσουν για τον τελικό τους προορισμό.

Λίγα χιλιόμετρα μακριά από την ιδιαιτέρα πατρίδα του εκλιπόντος,  ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της νεκροφόρας, με αποτέλεσμα, από την εκτροπή της νεκροφόρας, να ανοίξει η πίσω πόρτα  και το φέρετρο να εκτιναχθεί πολλά μέτρα μακριά με τη σορό να πετάγεται έξω από αυτό.

Οδηγός και συνοδηγός, παρά το σοκ, προσπάθησαν να εντοπίσουν τη σωρό, πράγμα που κατάφεραν μετά από λίγο, αλλά όπως διαπιστώθηκε τόσο αυτή όσο και το φέρετρο δεν ήταν δυνατόν να παραδοθούν στους συγγενείς με αποτέλεσμα να ξεκινήσει «αγώνας δρόμου» για την αποστολή άλλης νεκροφόρας και κάσας, αλλά και υπαλλήλων από το γραφείο τελετών, προκειμένου να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις .

Στο μεταξύ οι συγγενείς του νεκρού είχαν βγει σε αναζήτηση των μεταφορέων και της νεκροφόρας, καθώς λίγο πριν οι μεταφορείς να σταματήσουν για να απολαύσουν τα τσίπουρά τους, είχαν επικοινωνήσει μαζί τους και τους είχαν πληροφορήσει πως σε λίγη ώρα φτάνουν.

Ο εντοπισμός της νεκροφόρας εκτός δρόμου και του διαλυμένου φέρετρου, ήταν ή αιτία να ακολουθήσουν απίστευτες σκηνές με πρωταγωνιστές τους συγγενείς του νεκρού.

Πηγή: patrastimes.gr

(Φωτογραφία αρχείου)

Σχόλια