default-image

ΚΡΗΤΗ-TV: Ξεκινάει δυναμικά το νέο της πρόγραμμα (video)

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ-TV: Ξεκινάει δυναμικά το νέο της πρόγραμμα (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ακόμη χρονιά η ΚΡΗΤΗ TV πιστή στο ραντεβού της με τους Κρητικούς, δηλώνει παρούσα στο ραντεβού μίας νέας τηλεοπτικής χρονιάς που μόλις ξεκινάει με γνώμονα πάντα την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Πρόσωπα γνώριμα μαζί όμως νέα, συμπράττουν και μέσα από την συχνότητα της ΚΡΗΤΗ TV είναι έτοιμα να στήσουν νέες γέφυρες και να ανοίξουν νέους δρόμους, με κύρια συστατικά την αλήθεια, την εμπιστοσύνη, την εγκυρότητα, το σεβασμό απέναντι στους Κρητικούς, μαζί όμως πάντα με τους Κρητικούς.

Ενημέρωση, ψυχαγωγία, αθλητισμός, πολιτισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος που είναι έτοιμο να βγει στον αέρα σε λίγες ημέρες με εκπομπές ήδη αγαπημένες αλλά και καινούριες και πάνω από όλα ανθρώπους, μπροστά και πίσω από τις κάμερες τους οποίους και εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια το νησί.

Ένα πρόγραμμα βασιζόμενο στους κεντρικούς πυλώνες της ουσιαστικής ενημέρωσης και της γνήσιας ψυχαγωγίας έρχεται να αναδείξει για μία ακόμη χρόνια την ΚΡΗΤΗ TV σε πρώτη τηλεοπτική επιλογή.

Για την ΚΡΗΤΗ TV, η μάχη της ενημέρωσης αλλά και της ψυχαγωγίας, εδώ και 26 πλέον χρόνια μένει αναλλοίωτη. Ανανεώνεται όμως η υπόσχεση: Να μείνει η "ΚΡΗΤΗ TV" το κανάλι όλων των Κρητικών.

Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό σποτ για το νέο πρόγραμμα της ΚΡΗΤΗ-TV το οποίο θα βγει στον αέρα σε λίγες ημέρες.

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

Φωτογραφία: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News