default-image

Τους ζητούν να δουλέψουν "εξτραδάκια" security στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Τους ζητούν να δουλέψουν "εξτραδάκια" security στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απίστευτη πρόσκληση - πρόκληση απευθύνει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Τασσόπουλος προς όλους τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, καλώντας τους να διεκδικήσουν εξτρά μεροκάματο, πλαισιώνοντας την υπηρεσία φύλαξης.

Την ώρα που το ΠΑΓΝΗ βουλιάζει από ασθενείς, μένει αφύλαχτο, με τους εργαζόμενους να προβαίνουν σε καταγγελίες για το αποδεκατισμένο προσωπικό ασφαλείας και τις κενές θέσεις νυχτοφυλάκων. Η πρόσκληση αφορά το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο ο διοικητής του νοσοκομείου.

Με έγγραφο του καλεί θεωρητικά όλους τους εργαζόμενους να διεκδικήσουν εξτρά μεροκάματο, πλαισιώνοντας την υπηρεσία φύλαξης, παραδεχόμενος τις αυξημένες ανάγκες, λόγω της αυξημένης προσέλευσης ασθενών και επισκεπτών.

Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να πλαισιώσουν την υπηρεσία φύλαξης να υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία της ολοήμερης λειτουργιάς, αναφέρει χαρακτηριστικά η έγγραφη πρόσκληση του.

Πυρ ομαδόν από το σωματείο εργαζόμενων, με την οργή για τους χειρισμούς με μπαλώματα και το εσωτερικό πήγαινε έλα, να ξεχειλίζει. Η πρόσκληση αφορά το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο, ο διοικητής του νοσοκομείου.

Το προσωπικό ασφαλείας είναι αποδεκατισμένο και οι θέσεις των νυχτοφυλάκων κενές, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Ενδεικτικά μέχρι το 2012 προβλέπονταν για το κλάδο φυλάκων-νυχτοφυλάκων 16 θέσεις και υπηρετούσαν 2. Στο προσωπικό ασφαλείας υπηρετούσαν 18 εργαζόμενοι και σήμερα υπηρετούν 11. Το 2016 οι προβλεπόμενες θέσεις για τη θέση φυλάκων-νυχτοφυλάκων είναι 5 και είναι κενές όλες.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News