default-image

Παιχνίδι κρίσης για τον Μπέντο το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Παιχνίδι κρίσης για τον Μπέντο το ντέρμπι με ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ακόμη ήττα, την τέταρτη φετινή πριν καν βγει ο Σεπτέμβριος, γνώρισε ο Ολυμπιακός, με θύτη αυτή τη φορά τον ΑΠΟΕΛ (0-1). Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν μεν βελτίωση στην παραγωγή παιχνιδιού και μπορούν να επικαλούνται πως η τύχη δεν ήταν στο πλευρό τους, αλλά παρέμειναν αναποτελεσματικοί βλέποντας πότε τα δοκάρια και πότε την νευρικότητα στην τελική προσπάθεια να τους στερούν έστω ένα γκολ που θα περιόριζε τη ζημιά.

Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς σε κρίση, αλλά και ο Πάουλο Μπέντο βρίσκεται υπό κρίση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση, ωστόσο αποτελεί κοινή αίσθηση πως ο Πορτογάλος προπονητής παίζει το κεφάλι του στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστική βελτίωση στις 50 μέρες που είναι στον πάγκο, αλλά και οι επιλογές του, πότε στη στελέχωση της ενδεκάδας και πότε στις αλλαγές, έχουν φέρει τον 47χρονο τεχνικό σε δυσχερή θέση. Και είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν πως σε ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (ίσως ακόμη και σε ισοπαλία) την Κυριακή δεν θα τον σηκώνει το κλίμα και θα οδηγηθεί στην έξοδο.

Ο ίδιος ο Μπέντο στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ασχολείται μόνο με πράγματα που μπορεί να ελέγξει ο ίδιος, όπως την προετοιμασία της ομάδας για το επικείμενο ματς, και όχι με το μέλλον του.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News