default-image

Στη μηχανή και δίχως κράνος "φλερτάρουν" με τον θάνατο

Κρήτη
Στη μηχανή και δίχως κράνος "φλερτάρουν" με τον θάνατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουμε αναφερθεί άπειρες φορές στην οδική συμπεριφορά και την κυκλοφοριακή «παιδεία» που απαιτείται να διαθέτουμε μεγάλοι και μικροί για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δυσάρεστων περιστατικών στους δρόμους του νησιού μας.

Και μπορεί τις περισσότερες φορές να τα ρίχνουμε στους κακούς μας τους  δρόμους και τις θανάσιμες παγίδες που κρύβουν, ωστόσο αυτήν την φορά δεν μας φταίει ούτε το οδικό δίκτυο, ούτε η "κακιά" η ώρα, ούτε οι... άλλοι.

Αλλά εμείς οι ίδιοι. Τι να πούμε δηλαδή για τον ηλικιωμένο της φωτογραφίας που έχει ανεβάσει στο δίκυκλο και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος της μηχανής ένα μικρό παιδί, πιθανότατα το εγγόνι του, δίχως κράνος, δίχως προφύλαξη, διχως συναίσθηση του πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για το κοριτσάκι.

Το ενδεχόμενο, δε να φορέσει κράνος ο ίδιος αλλά και το παιδί φαίνεται να απέχει πολύ από την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα και οι δύο να εκτίθενται «ανοιχτά» πλέον στον οποιονδήποτε κίνδυνο παραμονεύει, αυξάνοντας την ίδια ώρα τις πιθανότητες για τα χειρότερα που μπορεί να εμφανιστούν ακόμη και στο δευτερόλεπτο.

Άντε μετά να εξηγήσεις ..στην οικογένεια…ότι ήταν ή "κακιά" ή ώρα…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News