default-image

Έμειναν ορφανά αφού ο πατέρας τους κρεμάστηκε με σκοινί

Κρήτη
Έμειναν ορφανά αφού ο πατέρας τους κρεμάστηκε με σκοινί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην ζωή του αποφάσισε να δώσει και τα κατάφερε ένας 66χρονος άνδρας στο Καλό Χωριό του νομού Λασιθίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους.

Το απονενοημένο διάβημα για τον πατέρα τριών παιδιών εκ των οποίων το ένα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης λίγο μετά τις 9, στο ξυλουργείο του, που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του.

Δίχως να διστάσει ο 66χρονος πέρασε από το λαιμό του ένα σκοινί που είχε τοποθετήσει στην οροφή, με αποτέλεσμα να βρει τον θάνατο μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινωνία του Καλού Χωριού ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες ό ίδιος δεν άφησε ούτε σημείωμα ενώ μέχρι και πρόσφατα δεν υπήρχαν ενδείξεις που να φανερώνουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και που θα τον οδηγούσε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Ιατροδικαστής έφθασε άμεσα στον τόπο του τραγικού περιστατικού, ενώ νεκροψία νεκροτομή, θα διενεργηθεί στη σορό που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να ριχτεί περαιτέρω φως στην υποθεση αυτή που συγκλονίζει την Ανατολική Κρήτη.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News