default-image

Καραμπόλα με τράκτορα και τροχαίο με δικυκλιστή (pics)

Κρήτη
Καραμπόλα με τράκτορα και τροχαίο με δικυκλιστή (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυκλοφοριακή αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Καζαντζίδη,στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα στον κόμβο των φαναριών που οδηγούν στην έξοδο της εθνικής προς Ρέθυμνο και Χανιά,

Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, σύμφωνα με τις  πληροφορίες, μεταξύ αυτών και ένας τράκτορας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες προς το παρόν συνθήκες, τα οχήματα που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, ακριβώς κάτω από τους φωτεινούς σηματοδότες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι οδηγοί ή  και οι συνεπιβάτες, παρά μόνο να προκληθούν υλικές ζημιές στα εμπλεκόμενα οχήματα.

Άμεσα στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, αφενός για να διαπιστώσει τα αίτια της τριπλής καραμπόλας και αφετέρου για να ρυθμίσει την κυκλοφορία που για λίγη ώρα διεξάγονταν με δυσκολία.

Τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλετιστή να μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Δεν ήταν όμως μόνο το συγκεκριμένο τροχαίο που συνέβη σήμερα στο Ηράκλειο, καθώς λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμα ατύχημα λάμβανε  χώρα στην οδό Παπαναστασίου και Ευμαθίου στις Μεσαμπελιές. Στο τροχαίο ενεπλάκη νεαρό άτομο που οδηγούσε μηχανή.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που είδοποιήθηκε εγκαίρως και το οποίο  παρέλαβε τον τραυματία, οδηγό της μηχανής μεταφέροντάς τον στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν εμπνέει ανησυχία η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News