Ειδήσεις

Άγριο bullying: Έριξαν χλωρίνη στο πρόσωπο 11χρονου

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying σημειώθηκε στη Μ.Βρετανία όπου θύμα επίθεσης δύο νταήδων υπήρξε 11χρονος στον οποίο έριξαν χλωρίνη.

Ένα απίστευτο περιστατικό bullying σημειώθηκε στη Μ.Βρετανία όπου θύμα επίθεσης δύο νταήδων υπήρξε 11χρονος. Του πέταξαν ένα μπουκάλι γεμάτο με χλωρίνη στο πρόσωπο!

Πολλά παιδιά έχουν υπάρξει θύμα «πειράγματος» ακόμα και παρενόχλησης από συμμαθητές τους, για το γεγονός πως φοράνε γυαλιά. Ανάμεσα σε αυτά και ο 11χρονος που γυρνούσε στο σπίτι του από το σχολείο, όταν έπεσε θύμα άγριας παρενόχλησης, που έφτασε σε σημείο, οι δράστες, να του ρίξουν χλωρίνη στο πρόσωπο. Ευτυχώς το παιδί δεν τυφλώθηκε, απλώς και μόνο επειδή φορούσε γυαλιά.

Οι δράστες που σύμφωνα με το protothema.gr αποδείχτηκε ότι ήταν συμμαθητές του, αποβλήθηκαν από το σχολείο, όμως ο διευθυντής του σχολείου δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Δεν επέστρεψε ακόμη στο σχολείο

Το άτυχο παιδί, που μόλις ξεκίνησε τη σχολική του χρονιά, περπατούσε προς το σπίτι, μαζί με δύο φίλους του, όταν μια παρέα έξι παιδιών τους πλησίασαν.

Ένας από τους φίλους του, περιέγραψε το περιστατικό στη μητέρα του, η οποία το εξιστόρησε στη Birmingham Mail: Δύο παιδιά από την παρέα των νταήδων, άρπαξαν το μικρό 11χρονο. Ο ένας τον ακινητοποίησε ανάσκελα στο έδαφος, ενώ ο άλλος έβγαλε ένα μπουκάλι νερού, που ήταν γεμάτο με χλωρίνη και του το έριξε στο πρόσωπο.

Το παιδί, από τις 23 Σεπτέμβρη που έγινε το περιστατικό, έχει υποστεί σοκ και δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο, ενώ η αστυνομία του Μπέρμινγκχαμ ξεκίνησε έρευνα.

Σχόλια