Ειδήσεις

Ευχές και απαντήσεις από τον Σύλλα Λουτσέτη

Λίγο πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στο λασιθιώτικο ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Σύλλας Λουτσέτης εκφράζει μέσω επιστολής του τις ευχές του για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα δίνει τις απαντήσεις του για κάποια ζητήματα που έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες την λασιθιώτικη Ένωση, τονίζοντας παράλληλα ότι "οι συμπεριφορές του παρελθόντος, δεν με εκφράζουν αλλά ούτε το συμβούλιο μου, δεν θα τις ανεχθούμε και θα σταθούμε απέναντι σε καθένα που θα επιχειρήσει με λόγια ή έργα να βάλει τροχοπέδη στο έργο μας".

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η πρεμιέρα που τάραξε τη λίμνη του Αγίου Νικολάου!

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σύλλα Λουτσέτη:

"Ως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Στους ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες , διαιτητές και φιλάθλους να σταθούν στο ύψος  τον περιστάσεων για ένα σωστό, αξιόπιστο και χωρίς τραυματισμούς & επεισόδια πρωτάθλημα, με μοναδικό οδηγό το εύ αγωνίζεσθε.

Ευκαιρίας δοθείσης  θέλω να απαντήσω σε  δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, και αφορούν την ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, την εκλογική διαδικασία κ.λ.π.

Σε κάθε εκλογική διαδικασία, οι υποψήφιοι για κάθε θέση στηρίζονται και ψηφίζονται  από ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι είναι άνθρωποι άξιοι, έντιμοι, και έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν και προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά.

Η εκλογή ως μέλος ενός διοικητικού συμβουλίου, ανεξαρτήτως της θέσης που καταλαμβάνει, έχει υποχρεώσεις με την βασικότερη αυτή της ανιδιοτελούς προσφοράς και βοήθειας. Οσοι κατά καιρούς έπραξαν το αντίθετο  και αντί να βοηθήσουν, βοηθήθηκαν, σήμερα έχουν λάβει την θέση που τους αξίζει ευρισκόμενοι εκτός συμβουλίου, και αυτό για τον μοναδικό λόγο, ότι τα μέλη μας, γνωρίζουν, πληροφορούνται, αξιολογούν και στο τέλος αποδίδουν τα δέοντα σε όλους αυτούς που μοναδικός σκοπός τους ήταν η αυτοπροβολή.    

Αυτή η αυτοπροβολή βέβαια εξαφανίζεται όταν θέλεις να μειώσεις και να συκοφαντήσεις, αφού η αρχαιότερη συνταγή για αυτό είναι να το κάνουν τρίτοι για σένα.  

Πρόσφατα σε ραδιοφωνικό σταθμό ακούστηκε ότι τον παλαίμαχο διαιτητή κ. ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑΝΝΑΔΑΚΗ, το νυν συμβούλιο «τον έφαγε» από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.ΛΑΣΙΘΙΟΥ.  Και επ' αυτού θα ήθελα να παρακαλέσω, πριν από κάθε αναφορά, να υπάρχει πληροφόρηση προκειμένου να μην αφήνονται  να αιωρούνται αβάσιμοι ισχυρισμοί που φέρνουν σε δυσχερή θέση το συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης. Ειδικά για την περίπτωση του κ. Γιανναδάκη, θέλω να σας πληροφορήσω ότι είναι Περιφερειακός Κρήτης για την ανάπτυξη της διαιτησίας, υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Λ. και ως εκ τούτου απαγορεύεται να είναι στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, εξάλλου ήταν ενήμερος από εμένα για τα παραπάνω. Να υπενθυμίσω βέβαια σε όσους έχουν «κοντή» μνήμη, ότι την περίοδο 2015-2016 ενώ ήταν στις παραπάνω θέσεις παράτυπα συμμετείχε και στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης.

Εχω τονίσει κατά το παρελθόν και το επαναλαμβάνω με την παρούσα ευκαιρία ότι, μοναδικός σκοπός και επιδίωξη μου είναι να πάει το ποδόσφαιρο του τόπου μας μπροστά. Με την βοήθεια του Συμβουλίου, των μελών της Ένωσης και των φίλων του ποδοσφαίρου, μέσα  από διάλογο, συνεννόηση, συνεργασία, ειλικρίνεια και σεβασμό προς όλους και στις διαφορετικές απόψεις, μπορούμε να το πετύχουμε. Οι συμπεριφορές του παρελθόντος, δεν με εκφράζουν αλλά ούτε το συμβούλιο μου, δεν θα τις ανεχθούμε και θα σταθούμε απέναντι σε καθένα που θα επιχειρήσει με λόγια ή έργα να βάλει τροχοπέδη στο έργο μας.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια