Ειδήσεις

Υπόθεση Μπεν: Βρέθηκαν ίχνη αποσύνθεσης

Ενδείξεις αποσύνθεσης βρέθηκαν στο σημείο όπου - για τέταρτη ημέρα - γίνονται οι έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ.

Ενδείξεις αποσύνθεσης βρέθηκαν στο σημείο όπου - για τέταρτη ημέρα - γίνονται οι έρευνες για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται εδώ και 25 χρόνια.

Ο επικεφαλής των ερευνών Τζον Κάζινς, δήλωσε την Πέμπτη το πρωί: «Τώρα εργαζόμαστε σε αυτή την περιοχή που βρήκαμε ίχνη αποσύνθεσης. Οι επιστήμονες που συνεργάζονται μαζί μας δεν είναι ακόμα σε θέση να προσδιορίσουν τι είναι».

Όπως εξήγησε ο επικεφαλής, οι ενδείξεις εντοπίστηκαν στο δείγμα χώματος που εστάλη προς επεξεργασία στα βρετανικά εργαστήρια με τα οποία συνεργάζονται οι βρετανοί αστυνομικοί και τα οποία έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου και η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προέρχονται από άνθρωπο ή όχι.

Η περιοχή όπου βρέθηκαν αυτά τα ίχνη αποσύνθεσης είναι στον ελαιώνα που βρίσκεται πίσω από την αγροικία στην οποία έμενε ο μικρός Μπεν πριν εξαφανιστεί, τον Ιούλιο του 1991.

Να σημειωθεί ότι τη δεύτερη ημέρα των ερευνών εντοπίστηκε κομμάτι από ύφασμα που εικάζεται ότι προέρχεται από τα ρούχα του μικρού Μπεν.

Πηγή: iefimerida, protothema

Σχόλια