default-image

ΔΕΗ : Ατέλειωτες ουρές, οργή για όσους μένους εκτος δόσεων

Κρήτη
ΔΕΗ : Ατέλειωτες ουρές, οργή για όσους μένους εκτος δόσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι ατέλειωτες ουρές στην ΔΕΗ από καταναλωτές που θέλουν να μπουν στο καθεστώς ρύθμισης των δόσεων , τα συνεργεία που κόβουν το ρεύμα σε αρκετές οικογένειες στην Κρήτη και οι αναρίθμητες δόσεις που δεν μπορούν να πληρωθούν λόγω κρίσης, οδήγησαν σε μια ακόμη διαμαρτυρία.

Μέλη του ΠΑΜΕ και πολίτες διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της ΔΕΗ στο Ηράκλειο για τα προβλήματα που συνοδεύουν τη ρύθμιση των οφειλών προς τη ΔΕΗ, με δόσεις.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ"

Και την Πέμπτη ο συνωστισμός στη ΔΕΗ ,για  όσους θέλουν να ενταχθούν στο καθεστώς ρύθμισης, ήταν έντονος και οι ουρές ατέλειωτες, αφού σύμφωνα με στοιχεία τουλάχιστον 1.000 άτομα έχουν περάσει από το σημείο τους τελευταίους μήνες.

ΜΕΝΟΥ "ΕΚΤΟΣ"

Πολλές είναι και οι προϋποθέσεις της ρύθμισης που αφήνουν «εκτός» εκατοντάδες οφειλέτες όπως το γεγονός ότι δεν μπορούν να ενταχθούν νοικοκυριά στα οποία έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης, εάν πρώτα δεν πληρωθεί συγκεκριμένο ποσό.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι δόθηκε παράταση στη ρύθμισης για ένα μήνα, μέχρι την 31η Οκτωβρίου, μια απόφαση "ανάσα" για τους πελάτες - καταναλωτές που θέλουν να πληρώσουν με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή.

Ρεπορτάζ: Ράνια Μωραϊτη - Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News