Ειδήσεις

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ξέσπασμα Σμαραγδή: Αυτοί έδιωξαν και τον Καζαντζάκη

Με το "καλημέρα" σχεδόν παρουσιάστηκε εμπλοκή στα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή στην Κρήτη. Οργισμένο ξέσπασμα του σκηνοθέτη.

Με το "καλημέρα" σχεδόν παρουσιάστηκε εμπλοκή στα γυρίσματα της ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή στην Κρήτη.  Υπάλληλοι της αρχαιολογίας προειδοποίησαν ότι τα γυρίσματα δεν θα συνεχιστούν, εάν δεν επιδείξει ο σκηνοθέτης πρώτα την άδεια και τα έγγραφα που διαθέτει για το συγκεκριμένο χώρο.

Οργισμένο ήταν το ξέσπασμα του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή που μιλώντας στο neakriti.gr τόνισε «μας δημιουργούν συνεχώς χωρίς λόγο προβλήματα. Έχουμε πληρώσει το ΚΑΣ και έρχεται μια κυρία της Αρχαιολογίας η οποία μας απειλεί ότι θα κόψει το πλάνο. Μας ζητάει το χαρτί και την άδεια που έχουμε. Της είπα να πάρει στο γραφείο του υπουργείου να ρωτήσει. Έλεος δηλαδή. Εμείς εδώ υπηρετούμε έναν εθνικό σκοπό και δεν μπορούν να μας δημιουργούν μονίμως προβλήματα.

«Αυτοί» οι άνθρωποι έδιωξαν και τον Καζαντζάκη!

Μάλιστα ο χείμαρρος οργής του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη δεν είχε τέλος αφού τα γραφειοκρατικά προβλήματα που συνεχώς εμφανίζονται μπροστά του τον εξόργισαν, με αποτέλεσμα να συγκρίνει τις δυσκολίες με τα εμπόδια που έβρισκε μπροστά του ο γνωστός συγγραφέας και πρωταγωνιστής της ταινίας του, Νίκος Καζαντζάκης.

Όπως σημείωσε σε έξαλλη κατάσταση «εδώ βρίσκονται 100 άνθρωποι συνεργείου και cast που περιμένουν για τα γυρίσματα και έχω μια κυρία που φωνάζει ότι θα κόψει το πλάνο; Αυτό το Ηράκλειο εγώ δεν το ξέρω. «Αυτοί» οι άνθρωποι έδιωξαν και τον Καζαντζάκη από την Κρήτη και δεν ήθελε να ξαναπατήσει…».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΣΕ ΠΛΑΤΟ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ένταση με φόντο τον...Καζαντζάκη

Στον Κούλε όπου είχαν στηθεί τα σκηνικά και όλα ήταν έτοιμα, επικράτησε ένταση και το σκηνικό διαδραματίστηκε μπροστά τα έκπληκτα μάτια του συνεργείου και των περαστικών.

Ο σκηνοθέτης έκανε λόγο για κόλαση και απρέπεια και εν τέλει τα γυρίσματα συνεχίστηκαν με την ελπίδα να μην υπάρξουν άλλα εμπόδια. Παράλληλα επειδή τα χώματα έξω από το φρούριο στρώθηκαν από συνεργεία του δήμου Ηρακλείου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο αντιδήμαρχος κ.Καραντινός που εξέφρασε την στήριξή του στην νέα ταινία.  

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Ράνια Μωραϊτη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

Σχόλια