default-image

Δύσκολα ματς για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα ματς για τις ελληνικές ομάδες στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League γίνεται απόψε και οι τρεις ελληνικές ομάδες έχουν δύσκολες αναμετρήσεις μπροστά του. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ενώ εκτός έδρας αναμετρήσεις δίνουν ο Παναθηναϊκός στην Ισπανία με την Θέλτα και ο ΠΑΟΚ στην Τσεχία με την Σλόβαν Λίμπερες.

Χρονικά πρώτα θα γίνουν τα ματς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ με σέντρα στις 20:00. Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει στην έδρα της Θέλτα, το «Μπαλαϊδος» για τους πρώτους του βαθμούς στον όμιλο. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί 1-2 από τον Άγιαξ, με τους Ολλανδούς στο άλλο ματς του 7ου ομίλου να φιλοξενούν τη Σταντάρ Λιέγης. Στη βαθμολογία Άγιαξ 3, Σταντάρ 1, Θέλτα 1, Παναθηναϊκός 0.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με την Φιορεντίνα στην Τούμπα, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Σλόβαν Λίμπερετς, με τους Τσέχους να έχουν ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από μία ίωση, που είχε θέσει όλη την ομάδα σε καραντίνα. Εάν αυτό το πρόβλημα επηρεάσει τους Τσέχους, ο δρόμος για τη νίκη του ΠΑΟΚ είναι ανοιχτός. Στο άλλο ματς του 10ου ομίλου θα παίξουν Φιορεντίνα-Καραμπάκ ενώ στη βαθμολογία όλοι έχουν 1 βαθμό μετά τις ισοπαλίες της πρεμιέρας.

Στον 2ο Όμιλο ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στις 22:05 τον ΑΠΟΕΛ σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Μόνο νίκη είναι το σύνθημα στους ερυθρόλευκους, που αν τα καταφέρουν θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα, αφού και στην πρεμιέρα είχαν νικήσει στην Ελβετία τη Γιουνγκ Μπόις. Στο άλλο ματς θα παίξουν Αστάνα-Γιουνγκ Μπόις ενώ στη βαθμολογία: Ολυμπιακός 3, ΑΠΟΕΛ 3, Αστάνα 0, Γιουνγκ Μπόις 0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News