Ειδήσεις

Με επιλογή του δεν πήρε πτυχίο...!

Άφωνους άφησε τους πάντες στη βουλή ο υπουργός Παιδείας. «Με επιλογή του», όπως είπε, δεν πήρε πτυχίο (σ.σ. από τη Νομική) ο υπουργός Παιδείας!

Άφωνους άφησε τους πάντες στη βουλή ο υπουργός Παιδείας. «Με επιλογή του», όπως είπε, δεν πήρε πτυχίο (σ.σ. από τη Νομική) ο Νίκος Φίλης!

«Δεν είμαι πριγκιπόπουλο, δεν έχω κανένα κόμπλεξ» είπε χαρακτηριστικά .

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη δευτερολογία του, ο κ. Φίλης είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης, «αξιοποιώντας το γεγονός ότι με επιλογή μου δεν πήρα πτυχίο, θέλει να με στραπατσάρει».

Και προσέθεσε: «Δεν είμαι αιώνιος φοιτητής. Δεν κρύβω τίποτα από τη ζωή. Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποκινητής μιας λάσπης στον χώρο της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, γιατί νομίζει πως μπορεί να στραπατσάρει το πρόσωπό μου. Δεν είμαι πριγκιπόπουλο. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ».

Υπενθυμίζεται σύμφωνα με το protothema.gr ότι, μιλώντας νωρίτερα στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, αφού εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και του υπουργού Παιδείας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Επαναφέρετε τους αιώνιους φοιτητές. Γιατί το κάνετε;».

Και έσπευσε να απαντήσει, καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές της ΝΔ: «Νομίζω ότι έχω μια εξήγηση: ο κ. Φίλης, ως αιώνιος φοιτητής, αποφάσισε να πάρει το πτυχίο του! Δεν έχω άλλη εξήγηση».

Σχόλια