default-image

Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ... ο Ντίβατς του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ... ο Ντίβατς του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ έχει ένα...Ντίβατς στις τάξεις του. Μην πάει όμως το μυαλό σας στον Βλάντε (Βλάνταν) Ντίβατς, τον σπουδαίο Σέρβο μπασκετμπολίστα με την μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ και τους Los Angeles Lakers!

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, δεν του...μοιάζει ούτε στο ύψος (2μ16 ο Ντίβατς), ούτε στην κοψιά, όμως το «παρατσούκλι» του είναι ...Ντίβατς. Ο Μιλοσάβλιεφ παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της κρητικής ομάδας και αξίζει να αναφερθεί πως όλοι στην Σερβία γνωρίζουν τον 29χρονο επιθετικό του ΟΦΗ, με αυτό, το παρατσούκλι, ενώ και οι φίλοι του, τον αποκαλούν με τον ίδιο τρόπο: «Ντίβατς».

Μάλιστα ο Μιλοσάβλιεφ, στην «μαύρη» εμφάνιση του ΟΦΗ αναγράφει το...παρατσούκλι του, στο πίσω μέρος της φανέλας του!

«Πάντα τον θαύμαζα, τον Ντίβατς. Υπήρξε σπουδαίος παίκτης» δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, εξηγώντας την ...αδυναμία του, στον συμπατριώτη του Σούπερ στάρ του μπάσκετ.

Τι σχέση έχει όμως ο Μιλοσάβλιεφ, με το μπάσκετ;

Ο ίδιος μας λέει ότι «ήμουν πολύ καλός και απο εκεί οι φίλοι μου, μου κόλλησαν σε μικρή ηλικία το παρατσούκλι Ντίβατς. Πάντα μου άρεσε το μπάσκετ. Το παρακολουθώ ακόμα και σήμερα. Με κέρδισε όμως το ποδόσφαιρο!»

Ο Μιλοσάβλιεφ, θα αποτελέσει φέτος ένα απο τους παίκτες-βαρόμετρο στην επίθεση του ΟΦΗ.

Ο ίδιος τονίζει πως «δεν είμαι ακόμη ευχαριστημένος απο τον εαυτό μου. Σε κάποια παιχνίδια έχω πάει καλά, σε κάποια άλλα όχι. Ξέρω τον εαυτό μου και είμαι βέβαιος ότι έχω να δώσω πολλά στον ΟΦΗ. Ημουν κουρασμένος, είχα και ένα τραυματισμό που με άφησε λίγο πίσω. Ολα έπαιξαν ρόλο. Τώρα είμαι καλά.Πιστεύω ότι στο πρωτάθλημα, θα είμαι αυτός που πρέπει».

Ο Σέρβος επιθετικός για το μεγάλο πλεονέκτημα του φετινού ΟΦΗ, τονίζει πως «έχουμε πολύ καλό κλίμα! Η ομάδα έχει πολλούς ξένους παίκτες, αλλά βλέπετε είμαστε όλοι μαζί. Μου αρέσει αυτό το δέσιμο που υπάρχει, γιατί βγαίνει και στο γήπεδο».

Ο γρήγορος εξτρέμ του ΟΦΗ επισημαίνει για την δυναμικότητα του ΟΦΗ, ότι «έχουμε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε ομάδα πάνω απο όλα. Θα παλέψουμε για να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν 4-5 καλές ομάδες. Η Β' Εθνική είναι σκληρή κατηγορία. Θέλει υπομονή, αλλά πιστεύω ότι τελικά θα τα καταφέρουμε».

Ο Μιλοσάβλιεφ είναι πολύ ικανοποιημένος απο τις συνθήκες που έχει βρεί στον ΟΦΗ, αλλά και στην πόλη του Ηρακλείου, που αρέσει στον ίδιο και την οικογένεια του. Ο Σέρβος επιθετικός είναι χαρούμενος, καθώς πλέον έχει έρθει στο Ηράκλειο η οικογένεια και το παιδί του.

Οπως λέει «ειναι όλα πολύ ωραία εδώ. Η ομάδα, η πόλη, ο καιρός. Είναι φανταστικό μέρος η Κρήτη και μας αρέσει πολύ» καταλήγει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News