default-image

Στη φυλακή τα τρία αδέλφια για τα 7 κιλά κάνναβης

Κρήτη
Στη φυλακή τα τρία αδέλφια για τα 7 κιλά κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προφυλακίστηκαν τα τρία αδέλφια που είχαν συλλάβει οι αστυνομικές Αρχές με μεγάλη ποσότητα κάνναβης σε κέντρο διασκέδασης στο Πέραμα.

Δεν έπεισαν οι δύο εκ των τριών ότι η κάνναβη ανήκε στον μικρότερο αδερφό τους με αποτέλεσμα σήμερα το μεσημέρι, ανακριτής και εισαγγελέας να τους δείξουν το δρόμο της φυλακής.

Οι τρεις Ρεθυμνιώτες που είχαν συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή στο Πέραμα Μυλοποτάμου για υπόθεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απολογία τους σήμερα το μεσημέρι.

Ο ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν από κοινού την προσωρινή κράτηση και των 3 ανδρών, ηλικίας 45, 42 και 35 και παρότι ο νεαρότερος σε ηλικία, υποστήριξε ότι το σύνολο της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ήταν στη δική του κατοχή.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν, επειδή βρέθηκε σε φρεάτιο αποχέτευσης επιχείρησης που διατηρούν στο Πέραμα Μυλοποτάμου, μεγάλη ποσότητα κάνναβης, βάρους 7 κιλών και 380 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να τους ασκηθεί ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα, αφού η ποσότητα αυτή των ναρκωτικών αιτιολογεί και την εμπορία τους.

Παράλληλα, είχε διαπιστωθεί ότι ο 45χρονος διατηρούσε το κατάστημά του χωρίς την απαιτούμενη άδεια ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή, ενώ συνολικά είχαν κατασχεθεί:

• 7.380 γραμμάρια κάνναβης

• μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

• 6 κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης παράνομων δραστηριοτήτων

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News