Ειδήσεις

Θρήνος στην εφορία, "έχασαν" μία εξαίρετη συνάδελφο

Η Μαρία είχε 20ετή και πλέον εργασιακή εμπειρία στις υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών στη Δ.Ο.Υ Ηρακλείου.

Φτωχότερη είναι από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής η δημόσια οικονομική υπηρεσία Ανατολικής Κρήτης, εξαιτίας του πρόωρου χαμού μίας εργαζομένης της, της Μαρίας Εμμ. Παντερή.

Η Μαρία , εξαίρετη συνάδελφος όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "είχε 20ετή και πλέον εργασιακή εμπειρία στις υπηρεσίες του Υπ. Οικονομικών, στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών στη Δ.Ο.Υ Ηρακλείου, θέση που τίμησε και υπερασπίστηκε με όλες της τις δυνάμεις. Διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα , την εργατικότητα και τις γνώσεις της.

Ξεχώριζε για το υψηλό αίσθημα νομιμότητας αλλά και δικαιοσύνης απέναντι στους φορολογούμενους.

Για το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης με τους συναδέλφους της. Πάντοτε της περίσσευε ένα χαμόγελο αισιοδοξίας για όλους, ενώ ταυτόχρονα είχε καταφέρει να είναι μια υποδειγματική σύζυγος και μητέρα. Τα τελευταία δύο χρόνια πάλεψε με γενναιότητα, θάρρος, αξιοπρέπεια μα πάνω απ' όλα με πίστη στο Θεό.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ Ανατολικής Κρήτης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση τους στον πατέρα, το σύζυγο, τα παιδιά και τους λοιπούς συγγενείς.

Τέλος, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του συλλόγου μας, αντί στεφάνου θα γίνει δωρεά του συμβολικού ποσού των 100 ευρώ σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα μας υποδείξει η οικογένεια της εκλιπούσης."

Σχόλια