default-image

Σάλος με Άλαρνταϊς στην Αγγλία

Αθλητισμός
Σάλος με Άλαρνταϊς στην Αγγλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέγα σκάνδαλο στην Αγγλία με το νέο Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σαμ Άλαρνταϊς που παρουσιάζεται σε βίντεο να δίνει συμβουλές σε μάνατζερ για το πώς θα παρακάμψουν μεταγραφικούς κανόνες προσφέροντας τις υπηρεσίες του έναντι 400.000 λιρών.

Δημοσιογράφοι της Telegraph υποδυόμενοι τους εκπρόσωπους εταιρείας συναντήθηκαν τον Αύγουστο με τον Άγγλο προπονητή λέγοντάς του πως εκπροσωπούν μια εταιρεία από την Άπω Ανατολή κι εκείνος τους πρόσφερε συμβουλές για το πώς θα παρακάμψουν τους κανόνες για την ιδιοκτησία παικτών από «τρίτους», κάτι που απαγορεύεται ρητά από το 2008. «Υπάρχουν κάποιοι μάνατζερ που το κάνουν συνέχεια. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθούν οι κανόνες και τα λεφτά είναι πάρα πολλά», ακούγεται να λέει ο 61χρονος τεχνικός που στην ίδια συνομιλία φαίνεται πως διαπραγματεύεται για τον ίδιο αμοιβή 400.000 λιρών, προκειμένου να πηγαίνει τέσσερις φορές το χρόνο σε Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ για να δίνει συμβουλές σε συγκεκριμένη εταιρεία για το πώς μπορεί να αγοράσει τα δικαιώματα ποδοσφαιριστών.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε άλλη στιγμή της συνομιλίας, ο Άλαρνταϊς παρουσιάζεται να κοροϊδεύει τον προκάτοχό του, Ρόι Χότζον, για το ψεύδισμά του και το ειδικό του βάρος ως προπονητής. «Με τον τρόπο που μιλά τους κοιμίζει όλους ο Ρόι. Ο… Γουόι. Δεν έχει την προσωπικότητα που πρέπει για τη θέση», ακούγεται να λέει, ενώ σε μια άλλη αποστροφή του φαίνεται να θεωρεί κακή επιρροή τον συνεργάτη του, Γκάρι Νέβιλ. «Έπρεπε να του πει να βγάλει το σκασμό και να κάτσει κάτω», τονίζει. Επίσης ασκεί κριτική στην αγγλική ομοσπονδία επειδή «βλακωδώς» πληρώνει 870 εκατ. λίρες για το Γουέμπλεϊ.

Η αγγλική ομοσπονδία ερευνά ήδη την υπόθεση και έχει ζητήσει τα ντοκουμέντα από την αγγλική εφημερίδα. Εφόσον αποδειχτεί πως δεν επρόκειτο απλώς για μια απλή συζήτηση, αλλά για επαγγελματική κουβέντα και διαπραγμάτευση για την παραβίαση ενός διεθνούς κανονισμού, τότε είναι πολύ πιθανό να απολυθεί. Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, στις 8 και 11 Οκτωβρίου με Μάλτα (εντός) και Σλοβενία (εκτός).

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News