default-image

Σκουπίδια; Το φρεάτιο έβγαλε φίδι σε γειτονιά στο Ηράκλειο!

Κρήτη
Σκουπίδια; Το φρεάτιο έβγαλε φίδι σε γειτονιά στο Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει ξεφύγει πλέον η κατάσταση με το θέμα καθαριότητα στο Ηράκλειο και ο Δήμος φαίνεται να έχει χάσει τελείως το παιχνίδι.

Τα πρωτοβρόχια έφεραν μαζί τους πλημμυρισμένα φρεάτια, με σκουπίδια να ανέρχονται στους δρόμους και να αναδεικνύουν το πρόβλημα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Η δημοτική Αρχή δεν δείχνει τουλάχιστον μέχρι στιγμής ικανή να ανταπεξέλθει, με εξαίρεση ορισμένα «φωτεινά» σημεία όπως η ΒΙΠΕ και κάποιες επιλεγμένες οδούς.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο τραγική που πληροφορούμαστε πως την περασμένη εβδομάδα σε κεντρικότατη εντός των τειχών λεωφόρο, κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με… φίδι! Το οποίο εξήλθε από φρεάτιο που "φούσκωσε" από τα σκουπίδια. Υπάρχει λένε και σχετικό οπτικό υλικό…

Σύμφωνα με τους ίδιους δόθηκε «μάχη» για το ποιος θα το εξοντώσει, με μια γάτα της περιοχής να βγαίνει… νικητής! Πάντως για να μην δημιουργηθεί φόβος και σε παλαιότερη αναφορά μέσα από το neakriti.gr, είχε γίνει λόγος για τα είδη των φιδιών στην Κρήτη τα οποία δεν είναι ούτε δηλητηριώδη ούτε και ικανά επιθέσεως.

Όσο όμως και να προσπαθείς να το χωρέσεις σαν ιδέα… πως ένα φίδι ήταν μια ανάσα από παιδιά που περνούν καθημερινά από το σημείο, είναι αδύνατο!

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;

Μήπως τελικά ο Δήμος -που σύμφωνα με την προ ημερών αποκάλυψη- ετοιμάζει να παραδώσει -προμελετημένα ή μη- την καθαριότητα σε ιδιώτη, να εξετάσει και τη λύση ενός… ιδιώτη γητευτή;

Μέχρι στιγμής πάντως τα 'χουμε δει όλα!

Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News