default-image

Πήρε... μέτρα ο Χατζηνικολάου στον Εργοτέλη

Αθλητισμός
Πήρε... μέτρα ο Χατζηνικολάου στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είδε τον Γιάννη Χατζηνικολάου και... δεν τρόμαξε στη χθεσινή προπόνηση του Εργοτέλη! Τι και αν η ομάδα του έκανε το 3 στα 3 και είναι στην κορυφή (μαζί με τον Ερμή Ζωνιανών).

Τι και αν κέρδισε ένα τοπικό ντέρμπι, μία από τις καλύτερες ίσως ομάδες της κατηγορίας και μέσα σε μια καυτή έδρα; Η συνολική εμφάνιση και η συμπεριφορά (αγωνιστική) συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών του ενόχλησε πολύ τον τεχνικό του Εργοτέλη που θέλει να προλάβει καταστάσεις γνωρίζοντας πως υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα λόγω ρόστερ!

Έστω και αν το αποτέλεσμα μετράει πάνω από όλα τα άλλα και ειδικά αυτή την χρονική στιγμή! Έτσι στην ομιλία του στους ποδοσφαιριστές ο Χατζηνικολάου έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις και προχώρησε σε μια ακόμα πιο σοβαρή κίνηση: Αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο σε δύο παίκτες του! Στον Τσουμάγκα για την αποβολή του-επειδή προήλθε από χτύπημα σε αντίπαλο-αλλά και στον Στεφανάκο για την αδικαιολόγητη κίτρινη κάρτα που πήρε! Από κει και πέρα, προσπαθώντας να διορθώσουν τα κακώς κείμενα, στον Εργοτέλη βλέπουν και μπροστά: Και ασφαλώς η κρητική ομάδα έχει μπροστά της  (Κυριακή 16.00-ΚΡΗΤΗ TV) ένα παιχνίδι με μια ομάδα που την περασμένη περίοδο ήταν από τις κορυφαίες στη Γ΄Εθνική και τον κρητικό όμιλο. Ένα παιχνίδι στο οποίο θα πάει και πάλι με σημαντικές απουσίες.

Οι τραυματίες Καλέ και Ζουμπουλάκης, όπως και ο τιμωρημένος Τσουμάγκας, είναι οι σίγουροι και δεδομένοι απόντες. Ο Ρουσάκης θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα και λογικά θα προλάβει ενώ για τον Λεάλ ο Χατζηνικολάου ήδη είπε πως πήρε ένα ρίσκο που τον χρησιμοποίησε κόντρα στον ΠΟΑ που από τη μια πλευρά έφερε ένα γκολ αλλά από την άλλη μεγάλωσε το πρόβλημα που είχε ήδη ο Ουρουγουανός!

Ο Λεάλ έχει πιο έντονο πλέον το σφίξιμο στη γάμπα και ακόμα και αν πάει καλύτερα τις προσεχείς ημέρες δε θα χρησιμοποιηθεί στο κυριακάτικο ματς (εκτός σοβαρού απροόπτου).

Σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο Τετάρτη  ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Εργοτέλη για το ματς της Κυριακής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News