Ειδήσεις

Ψυχικά ασθενής ο βαρόνος, προφυλακιστέοι όλοι πλην ενός

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασαν σήμερα τα μέλη της οικογένειας που κατηγορούνται για εμπόριο κοκαΐνης, με τον 42χρονο πατέρα να χαρακτηρίζεται και ως «βαρόνος».

Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασαν σήμερα τα μέλη της οικογένειας που κατηγορούνται για εμπόριο κοκαΐνης, με τον 42χρονο πατέρα να χαρακτηρίζεται και ως «βαρόνος».

Νεότερη εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση από το δικαστικό ρεπορτάζ, είναι ότι κρίθηκαν προφυλακιστέοι όλοι οι εμπλεκόμενοι πλην του πατέρα του 42χρονου.

Τα μέτρα κατά την άφιξή τους ήταν σε μεγάλο βαθμό ασφαλείας, με τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, τον 42χρονο, την 37χρονη σύζυγό του, τον 15χρονο γιο τους και τον ηλικιωμένο πατέρα του να καλούνται σε απολογία.

Μάλιστα, οι δικηγόροι της οικογένειας υποστήριξαν πως ο 42χρονος είναι ψυχικά ασθενής, ενώ οι υπόλοιποι εκβιάζονταν από τον ίδιο, για να συμμετέχουν στις «δοσοληψίες» του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ "ΕΚΑΨΕ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ "ΕΣΚΟΜΠΑΡ"

Συγκεκριμένα, ο κ. Βέρας χαρακτηρίζει ψυχικά ασθενή και ουσιαστικά επικίνδυνο για την οικογένειά του τον 42χρονο «βαρόνο» της κοκαΐνης, υποστηρίζοντας ότι εκβίαζε την σύζυγό και το γιο του για να συμμετέχουν στις αγοραπωλησίες των ναρκωτικών.

Για την 37χρονη είπε ότι έχει καταστραφεί από την δράση του 42χρονου και προσπαθούσε να αποτραβήξει τον γιο τη από αυτόν και γι' αυτό δεν είχε φύγει μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας. Το ίδιο ισχυρίστηκαν και για τον πατέρα του 42χρονου πως δεν είχε καμία σχέση και καμία γνώση για το εμπόριο ναρκωτικών.

Η υπεράσπιση των κατηγορουμένων επιδιώκει την επιείκεια της Δικαιοσύνης στο πρόσωπο του 15χρονου για τον οποίο αν κριθεί με βάση την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του, οι συνήγοροι κ. Βέρας και κ. Δαμανάκης δήλωσαν πως καταστρέφεται για πάντα η ζωή του.

Σχόλια