default-image

«Όποιος σταματάει να μαθαίνει & να εξελίσσεται, γερνάει!»

Κρήτη
«Όποιος σταματάει να μαθαίνει & να εξελίσσεται, γερνάει!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες δράσεις από το Ινστιτούτο Νευρο- γλωσσολογικού Προγραμματισμού (NLP) αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο Ηράκλειο.

Οι δράσεις είναι οι ακόλουθες:

1. Ομάδα Γονέων:

Μία ομάδα με εκπαιδευτικό (ίσως και θεραπευτικό) χαρακτήρα με θέμα "Μεγαλώνοντας ταιριαστά το παιδί μας από την γέννηση ως την εφηβεία" και με ομιλήτριες τις κκ. Γεωργία Ψαρράκη, Κοινωνική Λειτουργός & Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια και Μαρία Κανδεράκη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια & Εκπαιδεύτρια NLP, οι οποίες μαζί με επισκέπτες ομιλητές, θα αναπτύξουν, θέματα ζευγαριού, παιδιών, οικογένειας και υγείας.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 4:30 έως 8:30 το απόγευμα.

2. Ομάδα Ψυχοσωματικής Ίασης

Μία ομάδα με εκπαιδευτικό (ίσως και θεραπευτικό) χαρακτήρα με θέμα "Η αλληλοεπίδραση του Σώματος & της Ψυχής στην υγεία και Οδοί Ψυχοσωματικής Ίασης" και με ομιλήτριες τις κκ. Κυριακή Βαρδαβά, Φυσιοθεραπεύτρια, Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια Βιοσυντονισμού και Μαρία Κανδεράκη, Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια & Εκπαιδεύτρια NLP. Μαζί με εξειδικευμένους επισκέπτες ομιλητές θα αναπτύξουν τους πολυποίκιλους μηχανισμούς που το σώμα και η ψυχή αλληλεπιδρά και τα αποτελέσματα τους στην υγεία. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τρόποι και μέθοδοι Ψυχοσωματικής Ίασης.

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, από τις 4:30 έως τις 8:30 το απόγευμα.

3. Business NLP Practitioner

Ένα σεμινάριο εκπαιδευτικού χαρακτήρα που απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, managers, εκπαιδευτικούς, λειτουργούς της υγείας, που λόγω της εργασίας τους έχουν άμεση διαπροσωπική επικοινωνία με πελάτες, πολίτες, μαθητές, ασθενής και υφισταμένους. Μέσα από το  Βιωματικό σεμινάριο, το οποίο θα διαρκέσει 80 ώρες (Οκτώβριο 2016 έως Ιούνιο 2017), οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν σε θέματα τεχνικών διαπραγμάτευσης, παρακίνησης, συναισθηματικής νοημοσύνης, τεχνικές επικοινωνίας, παρουσιάσεων και δημόσιου λόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News