Ειδήσεις

16 χρόνια ενημέρωσης για την εφημερίδα Νέα Κρήτη!

Πριν 16χρόνια το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “Νέα Κρήτη” ήταν γεγονός και λίγες ώρες μετά, στα χέρια όλων των Κρητικών!

Ήταν Σεπτέμβριος του 2000. Για την ακρίβεια, ξημέρωνε Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.... Μετά από μακρά προεργασία, πολλά σχέδια που πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, άλλα που εξελίχθηκαν, διαφοροποιήθηκαν, βελτιώθηκαν, και πάρα, πάρα πολλή δουλειά, το πρώτο αντίτυπο της εφημερίδας "Νέα Κρήτη" ήταν στα χέρια μας!Και λίγες ώρες μετά, στα χέρια όλων των Κρητικών!

Την Κυριακή συμπληρώθηκαν 16 χρόνια από την ημέρα της πρώτης κυκλοφορίας της εφημερίδας "Ν.Κ."

16 χρόνια γεγονότα

16 χρόνια που είδαν μεγάλες αλλαγές στην κοινωνία μας, στους ανθρώπους, στην πολιτική, στην οικονομία, στον Τύπο, στην Κρήτη... Αλλαγές τις οποίες η "Ν.Κ." παρακολούθησε από κοντά όλα αυτά τα χρόνια, μεταφέροντας σε σας, τους αναγνώστες της, τον παλμό των γεγονότων!

16χρόνια γεγονότα, ειδήσεις, ιστορίες μικρές και μεγάλες, άνθρωποι και τοπία, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη και υπερβολές, ουτοπίες και ρεαλισμοί…

Οι δυσκολίες πολλές αλλά όχι ανυπέρβλητες. Το ανθρώπινο δυναμικό δεν το έβαλε κάτω. Πάλεψε για ένα και μοναδικό σκοπό: την ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ιστορία αυτού του νησιού, φτάνοντας τόσα χρόνια μετά να έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια το στοίχημα και να αποτελέσει την εφημερίδα που μπήκε στα σπίτια των Κρητικών.

16 χρόνια σίγουρα δεν είναι λίγα, σίγουρα δεν είναι και πολλά, για την Κρήτη και για τους ανθρώπους της, με τους ανθρώπους της.

Χρόνια πολλά, λοιπόν, και... στα 100!

Σχόλια