default-image

Τελευταία προθεσμία για την πληρωμή της 1ης δόσης

Ελλάδα
Τελευταία προθεσμία για την πληρωμή της 1ης δόσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία προθεσμία σήμερα για την καταβολή της πρώτης από τις τρεις δόσεις για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου.

Μέχρι στιγμής, σε πληρωμή έχουν προχωρήσει η πλευρά Αλαφούζου και αυτή Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής η πλευρά Αλαφούζου κατέβαλε στη ΦΑΕ Πειραιά το ποσό των 14.533.333,34 ευρώ, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο των 43,6 εκατ. ευρώ τα οποία προσέφερε για να αποκτήσει την πρώτη άδεια που δημοπρατήθηκε.

Ακολούθησε, το μεσημέρι της Παρασκευής, η πλευρά Μαρινάκη, που κατέθεσε στη ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά 24.633.333,34 ευρώ (για συνολική προσφορά 73,9 εκατ. ευρώ), για την τέταρτη άδεια του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι το απόγευμα  θα πρέπει το σχήμα Κυριακού, να καταβάλει 25.300.000 ευρώ (το ένα τρίτο των 75,9 εκατ. ευρώ της προσφοράς).

Τέλος, το σχήμα συμφερόντων Β.Καλογρίτσα θα πρέπει επίσης μέχρι το απόγευμα να καταβάλει 17.533.333,34 ευρώ (από τα 52,6 εκατ. ευρώ της δικής του προσφοράς) για την τρίτη άδεια.

Όπως προβλέπει η παράγραφος 8.4 της προκήρυξης, σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης καταβολής οποιασδήποτε εκ των επόμενων δόσεων του τιμήματος «ανακαλείται αυτοδικαίως η χορηγηθείσα άδεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News