default-image

Πρώτη νίκη για τον Λεβαδειακό, 2-1 την Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Πρώτη νίκη για τον Λεβαδειακό, 2-1 την Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη του νίκη στη SuperLeague την τρέχουσα σεζόν πέτυχε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας με 2-1 της Κέρκυρας για την 5η αγωνιστική. Οι Βοιωτοί, ορμώμενοι από δύο ήττες (0-3 από Παναθηναϊκό εντός και 3-2 από Πλατανιά εκτός), πανηγύρισαν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι τα δώρα των Φαιάκων.

Το πρώτο γκολ ήλθε από τον Σίλβα μετά το απίστευτο λάθος του Κουτζαβασίλη σε γύρισμα του Ντιμιτρόφσκι (20΄), το δεύτερο από τον Μάντζιο μετά την ασυνεννοησία μεταξύ των δύο προαναφερθέντων παικτών της Κέρκυρας και κατά λάθος τροφοδότηση του επιθετικού του Λεβαδειακού από τον δεύτερο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα (30΄). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 με τον Αρναρέλλη να βρίσκει δίχτυα στο 89ο λεπτό, στο ντεμπούτο του στη SuperLeague.

Κι όμως η Κέρκυρα είχε την ευκαιρία να φύγει με το βαθμό από τη Βοιωτία. Ο Τουράμ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Δεύτερη ήττα σε τρία ματς για την Κέρκυρα, μετά από αυτή της πρεμιέρας - εντός έδρας - με αντίπαλο τον Πλατανιά. Οι Φαίακες ήταν σε κακή κατάσταση και παρουσίασαν μια εικόνα εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή της 4ης αγωνιστικής και τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί (68' Καλτσάς), Μαχαίρας, Σίλβα (73' Μπελγκαζουανί), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφκσι (74' Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Ντιόγκο (60' Αρναρέλλης), Σιόντης, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς (60' Κόντος), Γεωργίου, Τουράμ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News