default-image

Στην Ιταλία για να...πάρει μάσκα και να παίξει ο Μάνταλος

Ποδόσφαιρο
Στην Ιταλία για να...πάρει μάσκα και να παίξει ο Μάνταλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος θέλει τόσο πολύ να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που αποφάσισε να πάει... στην Ιταλία για να προμηθευτεί ειδική προστατευτική μάσκα!

Αρχικά επιχείρησε να δοκιμάσει μια μάσκα από την Ελλάδα, ωστόσο αυτή δεν του παρείχε επαρκή ασφάλεια για να επιστρέψει στη δράση. Η ιταλική εταιρεία κατασκευάζει μάσκες που ταιριάζουν… γάντι με τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάθε ανθρώπου και εφόσον όλα πάνε καλά θα δοθεί η δυνατότητα στον άσο της ΑΕΚ όχι απλώς να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, αλλά να παίξει και στο μεγάλο ματς στις 2 Οκτωβρίου.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει από την Ιταλία το πρωί της Τρίτης και μπορεί να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός προπονητής αναμένεται να έχει στο παιχνίδι αυτό ετοιμοπόλεμο και τον Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ δεν πονά πλέον στη μέση, αποκλείστηκε από την αποστολή για προληπτικούς λόγους, αλλά θα μπει σταδιακά σε υψηλούς ρυθμούς προπόνησης, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη υποτροπή στον τραυματισμό του στη μέση.

Πλέον οι πιθανότητες είναι υπέρ του Μάνταλου και του Αλμέιδα για να αγωνιστούν στο Φάληρο, σε αντίθεση με τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Ηρακλή, όπου αμφότεροι είναι εκτός αποστολής.

Όσο για την ενδεκάδα, φαίνεται πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ανέστης στο τέρμα, Μπακάκης αντί Γκάλο δεξιά και Ντίντακ αριστερά στην άμυνα, Λέσκοτ-Τσιγκρίνσκι στόπερ, Σιμόες και Γιόχανσον κεντρικά χαφ, Πατίτο και Βάργκας στα άκρα, με τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Πέκχαρτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News