default-image

Οι απειλές του Ζλάταν και η θέση του Πογκμπά

Ποδόσφαιρο
Οι απειλές του Ζλάταν και η θέση του Πογκμπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία δήλωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί βαρετή και κοινότοπη. Για άλλη μία φορά ο Σουηδός έκανε τη διαφορά μιλώντας για τον Πογκμπά, την ίδια ώρα που έκανε υπόδειξη στον Μουρίνιο για τη θέση που πρέπει να παίζει ο Γάλλος!

Λίγη ώρα μετά το επιβλητικό 4-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ, ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Πολ Πογκμπά και το πώς έπεισε τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα να μη δεχτεί άλλη πρόταση για το Γάλλο.

Ο Ραϊόλα είναι μάνατζερ τόσο του Ιμπραΐμοβιτς όσο και του Πογκμπά και όπως τόνισε ο Σουηδός σουπερ σταρ ήθελε πάρα πολύ το Γάλλο επιθετικό για συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να απειλήσει το μάνατζέρ τους. Πιο συγκεκριμένα του είπε: "Μην τον πας πουθενά αλλού γιατί θα σου σπάσω τα πόδια!". Την αποκάλυψη έκανε ο Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος μάλιστα έχει άποψη και για τη θέση που πρέπει να παίζει ο Γάλλος.

"Ο Πογκμπά ακόμα ψάχνει τη θέση του στην ομάδα. Εγώ θα τον τοποθετούσα ως αριστερό μέσο. Με τη δύναμη, τη φυσική κατάσταση και την τεχνική του θα ήταν ασταμάτητος σε αυτό το ρόλο, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Ο Μουρίνιο είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News