default-image

Μια βόμβα… «έκαψε» την οικογένεια των Κρητικών «Εσκομπάρ»;

Κρήτη
Μια βόμβα… «έκαψε» την οικογένεια των Κρητικών «Εσκομπάρ»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την περίπτωση της 17 Νοέμβρη τουλάχιστον ως προς την εξάρθρωσή της, φαίνεται πως θυμίζει η οικογένεια εμπόρων κοκαΐνης στο Ηράκλειο.

Όπως τότε που μια βόμβα έσκασε στα χέρια του Σάββα Ξηρού και αποτέλεσε την άκρη του νήματος για την σύλληψη των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης, έτσι και τώρα σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν πως μια… βόμβα ή μια φωτιά κατ' άλλους, αποτέλεσε την αρχή του κακού γι αυτούς.

Αποκλειστικές πληροφορίες του neakriti.gr, αναφέρουν πως στην επιχείρηση που σχετιζόταν η οικογένεια στο Ηράκλειο πριν από κάποιους μήνες υπέστη μεγάλες ζημιές από δολιοφθορά αγνώστων. Συγκεκριμένα, κάποιοι φαίνεται πως προσπάθησαν να βάλουν φωτιά με αυτοσχέδια βόμβα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ "ΒΑΡΟΝΟΥ" ΚΟΚΑΪΝΗΣ

Η οικογένεια τότε κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, με το αρμόδιο τμήμα να ξεκινάει τις έρευνες. Όλα ενδεχομένως έχουν ως αρχή εκείνη τη δεδομένη στιγμή, αφού οι Αρχές κατά την έρευνά τους ανακάλυψαν στοιχεία που τους συνδέουν με τα ναρκωτικά.

Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν πως η γυναίκα που συνελήφθη χθες, κατά το χρονικό διάστημα της επίθεσης στην επιχείρηση έλειπε για κάποιες μέρες, δημιουργώντας ένα ομιχλώδες τοπίο γύρω από την υπόθεση.

Ωστόσο, όπως οι ίδιες πηγές αναφέρουν, δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν σε οικείους τον λόγο της επίθεσης, που φαινόταν να τους είχε έρθει από το πουθενά και χωρίς λόγο. Όπως φυσικά συνέβαινε και με την ακριβή ζωή την οποία έκαναν, με πούρα, χρυσάφι και ακριβά αυτοκίνητα να δίνουν και να παίρνουν.

Το «δέσιμο» βέβαια της υπόθεσης και η επιτυχία πιστώνεται αποκλειστικά στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, που όλο αυτό το διάστημα με άκρα μυστικότητα ενεργούσε για να ολοκληρώσει το έργο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News