default-image

Ισχυροί βοριάδες και ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο

Κρήτη
Ισχυροί βοριάδες και ηλιοφάνεια το Σαββατοκύριακο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και κυρίως θυελλώδεις άνεμοι προβλέπονται στο Ηράκλειο τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα πάντα με το meteo. gr που προχώρησε σε ανακοίνωση προειδοποίησης για το νομό Ηρακλείου

"Η Κρήτη κινείται σε φθινοπωρινούς ρυθμούς. Βοριάδες έχουν κάνει έντονη την παρουσία τους τις τελευταίες ώρες που τις βραδινές ώρες κυρίως στο Ηράκλειο θα ενισχυθούν αισθητά και θα στραφούν σε θυελλώδεις. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού για το Σαββατοκύριακο θα είναι η ηλιοφάνεια αλλά και η πτώση της θερμοκρασίας," δηλώνει συγκεκριμένα στο neakriti.gr o μετεωρολόγος από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών κ. Γιάννη Κολέτση.

Σε γενικές γραμμές ο καιρός στο νησί είναι αίθριος με την θερμοκρασία να εμφανίζει αισθητή πτώση καθώς ήδη το βοριαδάκι έχει κάνει την εμφάνιση του στο νησί ενώ δεν θα λείπουν τα μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας που θα εναλλάσσονται με σποραδική συννεφιά.  

Ηράκλειο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Κυριακή 25/9, λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. Για αύριο Κυριακή 25/9, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

Ρέθυμνο

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Κυριακή 25/9, λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για την Κυριακή 25/9, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News