Ειδήσεις

Ιατροδικαστής: Τεμάχισαν ζωντανή την Άννυ

Φρικιαστικές είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της μικρής Άννυ, η οποία ήταν ζωντανή όταν τεμαχίστηκε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Φρικιαστικές είναι οι εξελίξεις από τη δίκη για την υπόθεση της μικρής Άννυ, η οποία τεμαχίστηκε ζωντανή, σύμφωνα με την κατάθεση του ιατροδικαστή.

Σοκαρισμένοι και σιωπηλοί ήταν οι παράγοντες, καθώς και όσοι παρακολούθησαν τη δίκη, στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, να ακούν τον ιατροδικαστή Νίκο Καρακούκη να λέει ότι είναι πεπεισμένος πως η 4χρονη Άννυ τεμαχίστηκε όσο βρισκόταν ακόμα εν ζωή.

Ο ιατροδικαστής εξήγησε πως στηρίζει την εκτίμησή του στις διάσπαρτες κηλίδες αίματος του μικρού κοριτσιού, οι οποίες είχαν εκτιναχθεί και σε μεγάλο ύψος μέσα στο υπόγειο της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Η αποτρόπαια δολοφονία του παιδιού, διήρκησε μία με μιάμιση ώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Όπως είπε ο μάρτυρας, απαντώντας σε ερωτήσεις της Έδρας , «Το αίμα εκτινάσσεται όταν ο άνθρωπος είναι εν ζωή… ακόμη κι αν έχει υποβληθεί σε αναισθησία. Όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος, δεν θα εκτιναχθεί».

Η κατάθεση του ιατροδικαστή

Πρόεδρος: Εσείς τι συμπέρασμα βγάζετε από τα στοιχεία της υπόθεσης;

Μάρτυρας: Ότι έγινε τεμαχισμός εν ζωή, πέραν του 95%, πιθανολογώ ότι ο τεμαχισμός έγινε εν ζωή…

Εισαγγελέας: Ο τεμαχισμός σε πόσο χρόνο τελείται; Γίνεται με απλό μαχαίρι;

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ό,τι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού, που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι, είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας. Για ένα μικρό παιδάκι άντε να είναι μια ώρα, μιάμιση.

Η δική είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Σχόλια