default-image

Απεργιακό μπλακάουτ στα αεροδρόμια από την ΥΠΑ

Κρήτη
Απεργιακό μπλακάουτ στα αεροδρόμια από την ΥΠΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απεργιακό μπλακ άουτ στα Αεροδρόμια όλης της χώρας είναι προ των πυλών, όπως προειδοποιούν τη κυβέρνηση συνδικαλιστές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας με αφορμή τις σχεδιαζόμενες αλλαγές που δρομολογούνται σε σχέση με την εκχώρηση όπως καταγγέλλουν του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Χρήστου Σπίρτζη και δανειστών, θα υπάρξουν δυναμικές αντιδράσεις μέσω κυλιόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, από την ερχόμενη Δευτέρα, δηλώνει στην ΚΡΗΤΗ TV ο Πρόεδρος της ΟΣΥΠΑ Βασίλης Αλεβιζόπουλος.

Η απόσχιση της Αεροναυτιλίας στο μεγάλο ταμείο και η εκποίηση της δεν είναι θέμα συνδικαλιστικό αλλά Εθνικό, τονίζει ο Βασίλης Αλεβιζόπουλος ο οποίος κάνει λόγο για ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας, καλώντας παράλληλα τον Πάνο Καμμένο να πάρει θέση.

Εντωμεταξύ, από αύριο έως και την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα στις πτήσεις σε ορισμένα περιφερειακά Αεροδρόμια λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί ασφαλείας εναέριου κυκλοφορίας της ΥΠΑ, αντιδρώντας για το ίδιο ζήτημα το οποίο έχει προκαλέσει αναταράξεις στα Αεροδρόμια.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News