Ειδήσεις

3χρονο παιδί χάθηκε στη Σιβηρία, βρέθηκε σώο 3 μέρες μετά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τρίχρονου αγοριού το οποίο αγνοούνταν επί τρεις ολόκληρες μέρες στα δάση της βόρειας Σιβηρίας.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός τρίχρονου αγοριού το οποίο αγνοούνταν επί τρεις ολόκληρες μέρες στα δάση της βόρειας Σιβηρίας.

Ο μικρός Tserin Dopchut, εξαφανίστηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ενώ έπαιζε υπό την επίβλεψη της προγιαγιάς του με τα σκυλιά του σε ένα απομακρυσμένο χωριό 400 κατοίκων.

Αν και φορούσε τα παπούτσια του, δεν είχε παλτό κάτι ανησυχούσε πολύ τις αρχές καθώς μπορεί την ημέρα ο καιρός να είναι καλός, το βράδυ όμως μέσα στο δάσος, υπάρχει περίπτωση να πιάσει ακόμα και παγετός. Ένα άλλο ιδιαίτερα ανησυχητικό στοιχείο ήταν το γεγονός ότι η δασώδης περιοχή είναι γεμάτη λύκους, αλλά και αρκούδες οι οποίες προετοιμάζονται για τον χειμώνα.

Το σημείο που χάθηκε ο μικρός. Πηγή: Guardian

Αμέσως μετά την εξαφάνιση του μικρού οι αρχές σήμαναν συναγερμό και σχεδόν 100 άνθρωποι ξεκίνησαν τις έρευνες. Για τον εντοπισμό του 3χρονου επιστρατεύθηκε και ένα ελικόπτερο που κάλυπτε μία έκταση 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Τελικά, ο Tserin βρέθηκε την Τετάρτη σώος και αβλαβής σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι που έφτιαξε μόνος του στις ρίζες του δέντρου, σε μία απόσταση 3 χλμ από το χωριό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσε τη φωνή του θείου να τον φωνάζει και αποκρίθηκε. Μόλις πάντως έπεσε στην αγκαλιά του θείου του, τον ρώτησε αν το αυτοκινητάκι του ήταν καλά.

Μετά τον εντοπισμό του το χωριό θα κάνει μία τεράστια γιορτή, ενώ του έδωσαν ήδη το όνομα «Μόγλης».


Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια