Ειδήσεις

Λιποθύμησε μαθήτρια σε ομιλία του Τσίπρα στη Ν.Υόρκη (video)

- Σε σχολείο της ομογένειας στην Αστόρια πραγματοποίησε ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας


- Η εκδήλωση "σημαδεύτηκε" από ένα απρόοπτο αφού μια μαθήτρια λιποθύμησε ενώ μιλούσε ο πρωθυπουργός


- Τυχερή στην ατυχία της η μαθήτρια, αφού πέφτοντας παρέσυρε ένα αρμόνιο


- "Συμβαίνουν καμιά φορά αυτά, όλα καλά" είπε αργότερα ενώ εκείνη τη στιγμή έσπευσε κοντά της για να δει αν ήταν καλά


- Υπό τη μελωδία της "οδού ονείρων" του Μάνου Χατζηδάκι έγινε η υποδοχή του Έλληνα πρωθυπουργού
- Δείτε καρέ - καρέ όλα όσα συνέβησαν

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σήμερα στους μαθητές του ελληνοαμερικανικού σχολείου της Αστόρια "Άγιος Δημήτριος" τόνισε μεταξύ άλλων ότι η γνώση στη σημερινή εποχή αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο. Υπογράμμισε ακόμη ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την Ελλάδα, όχι μόνο για το παρελθόν της, αλλά και για το παρόν της, καθώς η χώρα μας στο θέμα των προσφύγων και των μεταναστών αυτή τη στιγμή αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης.

Η ομιλία του κ. Τσίπρα διεκόπη για μερικά λεπτά, καθώς από τη συγκίνηση και μάλλον από τη σκληρή προετοιμασία της υπέροχης σχολικής χορωδίας, μια μικρή μαθήτρια λιποθύμησε.

Της παρασχέθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες η μικρή σηκώθηκε κάτω από παρατεταμένο χειροκρότημα, με τον πρωθυπουργό να λέει «συμβαίνουν καμιά φορά αυτά, όλα καλά» και να εύχεται «περαστικά στη συμμαθήτριά σας».

Εδώ να σημειώσουμε πως η κοπέλα ήταν αρκετά τυχερή, αφού όπως βλέπετε και στο βίντεο, έπεσε πάνω στο αρμόνιο που ήταν τοποθετημένο μπροστά της και κυριολεκτικά το παρέσυρε. Ευτυχώς, πάντως, τα χειρότερα απεφεύχθησαν.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: newsit.gr

Σχόλια