default-image

Βάκχες στο Ηράκλειο με τον πρωταγωνιστή της Μικράς Αγγλίας!

Κρήτη
Βάκχες στο Ηράκλειο με τον πρωταγωνιστή της Μικράς Αγγλίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 26 παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, η παράσταση "Εργασία Βάκχες" έρχεται με νέα μορφή για τρεις παραστάσεις στο Ηράκλειο, στο μικρό κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 9 το βράδυ.

Η "Εργασία Βάκχες" είναι μια solo performance. Ένας ηθοποιός επί σκηνής αφηγείται τις "Βάκχες" του Ευριπίδη.

Η παράσταση περιλαμβάνει στοιχεία σωματικού και αφηγηματικού θεάτρου, χορού, μουσικής, γλυπτικής και ζωγραφικής. Η σύλληψη, η σκηνοθεσία και η ερμηνεία είναι του Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Στη σκηνοθεσία και την ερμηνεία είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, τη μετάφραση έχει κάνει ο Γιώργος Χειμωνάς, τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Κωστής Λιολιόπουλος, την καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης έχει κάνει ο Κωνσταντίνος Παυλίδης, ενδυματολόγος είναι η Ελεάννα Θαλλασούδη, ενώ στους φωτισμούς είναι η Ελένη Χούμου και στον ήχο ο Μίμης Κ. Graphic design/Photography: Mike Rafail.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο βιβλιοπωλείο "Ελευθερουδάκης" (οδός 1821, αρ. 10).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News