default-image

Σε ρυθμούς ντέρμπι ΠΟΑ και Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Σε ρυθμούς ντέρμπι ΠΟΑ και Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ντέρμπι από τα παλιά έρχεται την Κυριακή για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Το ΠΟΑ-Εργοτέλης ξυπνάει μνήμες από μεγάλες μάχες στις περασμένες δεκαετίες που βέβαια είχαν όλα τα χαρακτηριστικά των τοπικών ντέρμπι μεταξύ ομάδων της ίδιας πόλης!

Την Κυριακή οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν το 3 στα 3 (!) αφού προέρχονται από δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια! Και μπορεί ο στόχος του Εργοτέλη να είναι ξεκάθαρα η άνοδος και του ΠΟΑ το "όσο ψηλότερα γίνεται", μπορεί να είμαστε ακόμα στην 3η αγωνιστική, ωστόσο το γόητρο κάνει και τους δυο να θέλουν το ίδιο το τρίποντο!

Στον γηπεδούχο ΠΟΑ υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από τον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο αφού ακόμα και οι φίλοι της ομάδας του προσφυγικού προαστίου που δεν έχουν τόσο συχνή... παρουσία στο γήπεδο έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να δουν αυτό το παιχνίδι. Προς το παρόν δεν έχει γίνει επαφή με τον Εργοτέλη για εισιτήρια και γενικότερα για τη φιλοξενία της "κιτρινόμαυρης αποστολής" αλλά αυτό θα γίνει τις προσεχείς ημέρες ενώ η διοίκηση του ΠΟΑ θέλει να γίνουν όλα σωστά και με σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και συμπολίτη. Ο Βασίλης Κρασανάκης δεν έχει αγωνιστικα προβλήματα και η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη με το διπλό στην Κηφισιά που ασφαλώς έφερε πολλαπλά οφέλη στην ομάδα και σχολιάστηκε πολύ και στην Αθήνα...

Στον Εργοτέλη θέλουν να κρατήσουν μόνο τα καλά (το πρώτο μέρος) από το παιχνίδι με τη Ρόδο και να αποκτήσουν διάρκεια! Χθες το πρωί έγινε ένα χαλάρωμα (σήμερα ρεπό). Την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει ο Κατσικοκέρης (εννοούμε θα είναι έτοιμος), όπως και ο Ρουσάκης, όχι όμως και ο Ζουμπουλάκης. Ερωτηματικό ο Καλέ και υπάρχει αγωνία αφού σήμερα θα γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος (αποχώρησε  από το παιχνίδι με τη Ρόδο).

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News