default-image

Ακόμα ένα πρόβλημα για το νέο iPhone 7 (video)

Επιστήμη
Ακόμα ένα πρόβλημα για το νέο iPhone 7 (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τις αναφορές για θόρυβο κατά την διάρκεια επιτέλεσης απαιτητικών διεργασιών, η Apple δέχεται νέα παράπονα για τα iPhone 7 και 7 Plus.

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος αγοράζει ένα smartphone (και γενικά ένα προϊόν) από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, θα πρέπει να αναμένει πως τα μοντέλα αρχικής παραγωγής πιθανόν να φέρουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι από τις χαρές της προ-παραγγελίας..!

Φαίνεται λοιπόν πως οι κάτοχοι που έβαλαν τα νέα iPhones τους σε Λειτουργία Πτήσης (Airplane Mode), όταν απενεργοποίησαν το feature, οι συσκευές δεν επανήλθαν ποτέ στην αρχική τους κατάσταση, με την οθόνη πάνω αριστερά να αναγράφει μόνιμα «No Service». Εν ολίγοις, το smartphone παραμένει σε Λειτουργία Πτήσης ακόμα και όταν εκείνη απενεργοποιηθεί και ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε ξανά σύνδεση με τον… έξω κόσμο είναι να προχωρήσετε σε επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με το MacRumours, η Apple έχει επίγνωση περί του ζητήματος, πράγμα που σημαίνει πως τα περιστατικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι αρκετά. Προς το παρόν το Cupertino ερευνά το θέμα και προτείνει, σε περίπτωση που η επανεκκίνηση δεν διορθώσει την κατάσταση, να εξάγετε και να επανατοποθετήσετε την κάρτα SIM στο iPhone.

Ένας κάτοχος iPhone 7 ονόματι Yasser El-Haggan σημείωσε επίσης πως αφού προσπαθούσε να επανασυνδεθεί με το δίκτυο μετά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Airplane Mode, η συσκευή ζεστάθηκε στην πάνω δεξιά γωνία. Ο ίδιος επισκέφθηκε ένα Apple Store, επέστρεψε το κινητό και έλαβε ένα νέο.

Ίσως το πρόβλημα να οφείλεται στο iOS, ίσως πάλι όχι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί παρόμοια συμβάντα σε παλαιότερα iPhones, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά φέτος, η Apple έχει χρησιμοποιήσει LTE chips της Intel σε μερικά μοντέλα iPhone 7 / iPhone 7 Plus (κυρίως εκείνα των παρόχων AT&T και T-Mobile), ενώ τα υπόλοιπα ενσωματώνουν Qualcomm antennas όπως και οι προκάτοχοι τους.

Πηγή: techblog

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News