default-image

Σπίρτζης: Είναι τρέλα να ποινικοποιούνται οι φιλικές σχέσεις

Ελλάδα
Σπίρτζης: Είναι τρέλα να ποινικοποιούνται οι φιλικές σχέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην υπόθεση της Τράπεζας Αττικής και τις σχέσεις του με τον κ. Καλογρίτσα αλλά και την υπόθεση της Τράπεζας Αττικής μίλησε στο Kontra Channel ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Αναλυτικά η απάντησή του για τον κ. Καλογρίτσα: «Πώς διευκόλυνα τον κ. Καλογρίτσα ή οποιονδήποτε άλλο κύριο να πάρει δάνειο στην τράπεζα Αττικής; Πως διευκόλυνα τον κ. Καλογρίτσα να συμμετέχει στον διαγωνισμό και μάλιστα να ευνοηθεί από ότι καταλαβαίνω να υπονοούν οι λασπολόγοι που το διακινούν είτε είναι από το πολιτικό σύστημα είτε από τις εφημερίδες να το καταθέσουν εδώ ανοιχτά. Το πώς; Το να το λένε μόνο είναι λάσπη στον ανεμιστήρα. Λοιπόν εγώ είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει, του απλού πολίτη του ΜΜΕ, οποιουδήποτε άλλου στελέχους να μου πει πώς ευνοήθηκε ο κ. Καλογρίτσας. Αν είναι να ποινικοποιούνται οι φιλικές σχέσεις που υπήρχαν ή υπάρχουν για κάθε πολιτικό, ε με συγχωρείτε αλλά αυτό είναι τρέλα, είναι παράνοια».

Ο κ. Σπίρτζης εκτίμησε ότι βάλλεται επειδή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ: «Μπορεί όσοι έχουν μείνει στο ΠΑΣΟΚ να έχουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και προσωπικό μαζί μου και με τους ανθρώπους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και έχουν πάει στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό, δηλαδή η λάσπη από πάρα πολλές πλευρές και η στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων πρέπει να αποδεικνύεται κιόλας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News