default-image

Η Μάγκι Σμιθ στην ταινία του Downton Abbey

Life
Η Μάγκι Σμιθ στην ταινία του Downton Abbey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλο και πιο πιθανή φαίνεται η συνέχιση της επιτυχημένης αγγλικής σειράς Downton Abbey, μέσα από την μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά.

Η απόφαση των συντελεστών η ιστορία να ολοκληρωθεί με μία ταινία που θα παρακολουθεί τη ζωή των ηρώων μετά από κάποια χρόνια έρχεται να επιβεβαιωθεί από τη συμμετοχή σ' αυτήν της πολυβραβευμένης ηθοποιού Μάγκι Σμιθ.

Η 81χρονη ηθοποιός που κέρδισε ακόμα ένα βραβείο Emmy για το ρόλο της ως κόμισα του Γκράνθαμ, σε παλιότερες δηλώσεις είχε εκφράσει τους προβληματισμούς της εάν και κατά πόσο θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μία τέτοια ταινία, λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της.

Όμως σε μία εκδήλωση που έγινε στο Λος Άντζελες ο Μάικλ Φοξ, που υποδύεται τον Άντριου Πάρκερ στη σειρά, είπε ότι η Σμιθ έχει υπογράψει για να συμμετάσχει στην ταινία.

«Η ταινία χωρίς αυτήν θα είναι σίγουρα καλή με την συμμετοχή των υπολοίπων ηθοποιών», φέρεται να δήλωσε στην MailOnline, «αλλά η συμμετοχή της σ' αυτήν βάζει την σφραγίδα της ποιότητας».

Αλλά και ο δημιουργός της σειράς Τζούλιαν Φέλοους εξέφρασε τον ενθουσιασμό του στην προοπτική μίας ταινίας για το Downton Abbey. «Θα ήθελα πολύ να το κάνω [μια ταινία Downtown]», είπε. «Σε ό, τι με αφορά, είμαι απόλυτα σίγουρος γι' αυτό. Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στη σειρά συμφωνούν μ' αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News