default-image

ΠΟΑ: «Παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των ομάδων»

Ποδόσφαιρο
ΠΟΑ: «Παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των ομάδων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στους ρυθμούς του ντέρμπι ΠΟΑ-Εργοτέλης ζει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες μετά από πολλά χρόνια να τίθενται και πάλι αντιμέτωπες σε εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του ΠΟΑ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι, ενημερώνοντας για τα εισιτήρια και καλωσορίζοντας τον Εργοτέλη, με τους φίλους τους κιτρινόμαυρους να φιλοξενούνται στο δυτικό μέρος της κερκίδας. Επίσης ο ΠΟΑ εύχεται να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορία των δύο ομάδων, καλώντας τον φίλαθλο κόσμο του Ατσαλένιου και το κοινό του Ηρακλείου να δώσει το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

«Σχετικά με την προσεχή Κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εργοτελη, ενημερώνουμε πως οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 10€ για τους άνδρες και 5€ για τις γυναίκες.

Καλωσορίζουμε το σωματείο του Εργοτέλη στο Ατσαλένιο και ενημερώνουμε τους φιλάθλους του, ότι θα φιλοξενηθούν στο δυτικό τμήμα της κερκίδας δίπλα στο κυλικείο.

Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων και να νικήσει το ποδόσφαιρο!

Καλούμε τον κόσμο του Ατσαλένιου αλλά και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας και να την βοηθήσει να συνεχίσει το ήδη εντυπωσιακό ξεκίνημα της στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του ΠΟΑ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News