default-image

Ισπανία: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η άγρια δολοφονία της οικογένειας

Κόσμος
Ισπανία: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών η άγρια δολοφονία της οικογένειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oι ισπανικές Αρχές προέταξαν σήμερα το σενάριο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μετά την άγρια δολοφονία μιας οικογένειας Βραζιλιάνων - ενός ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών τους - που βρέθηκαν τεμαχισμένοι σε μια κατοικία σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη.

Η αστυνομία ανακάλυψε την Κυριακή τις σορούς του ζευγαριού και των παιδιών σε ένα σπίτι στο χωριό Πιοθ, στην αυτόνομη κοινότητα Καστίλλη Λα Μάντσα.

Τα δύο αγοράκια της οικογένειας είχαν γεννηθεί το 2012 και το 2015, διευκρίνισε ένας εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Όλες οι ενδείξεις τείνουν στο ότι πρόκειται για ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών» επισήμανε στον Τύπο ο περιφερειάρχης Χοσέ Χουλιάν Γκρεχόριο.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ  

«Οι έρευνες διεξάγονται υπό μυστικότητα και τα κίνητρα (της τετραπλής δολοφονίας) δεν έχουν προς το παρόν ξεκαθαρίσει. Φαίνεται πως επαγγελματίες διέπραξαν όλο αυτό» εξήγησε ένας εκπρόσωπος τύπου της Ισπανικής Πολιτοφυλακής στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Οι ερευνητές, που δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης στην οικία, εκτιμούν ότι οι σοροί βρίσκονταν εντός του σπιτιού για περίπου ένα μήνα.

«Καμία πόρτα ούτε κανένα παράθυρο δεν φαίνεται να παραβιάστηκαν» υπογράμμισε ο ίδιος.

Την αστυνομία ειδοποίησε την Κυριακή ένας γείτονας που έκανε λόγο για μια έντονη δυσοσμία από το σπίτι.

Ο ισπανικός Τύπος έγραψε ότι τα πτώματα βρέθηκαν σε πλαστικούς σάκους.

Περίοικοι που μίλησαν σε ισπανικά τηλεοπτικά δίκτυα είπαν ότι η οικογένεια νοίκιαζε το σπίτι και ότι τους είχαν δει ελάχιστα από τότε που μετακόμισαν, στα τέλη Ιουλίου.

Η κατοικία, στην οποία περιλαμβάνεται μια πισίνα, βρίσκεται σε μια πολύ καλά φυλασσόμενη περιοχή.

Οι κάτοικοι του Πιοθ, περίπου 4000 άνθρωποι, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το άγριο έγκλημα, θα τηρήσουν ενός λεπτού σιγή την Πέμπτη στη μνήμη των θυμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News