default-image

Αλλαγές στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Κρήτη
Αλλαγές στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων. Με βάση το νέο νομικό πλαίσιο, ο κάθε Δήμος οφείλει να καταβάλει τα προνομιακά επιδόματα στους οφειλόμενους και μόνιμους κατοίκους του Δήμου του.

Με βάση τη νέα τροπολογία, ήδη, ο δήμος Μαλεβιζίου παρέλαβε από τον δήμο Ηρακλείου 233 φακέλους - αρχεία που αφορούν σε ωφελούμενους μόνιμους κατοίκους του Μαλεβιζίου. Η διαδικασία έγινε παρουσία της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη και της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Μαλεβιζίου, Εύης Αποστολάκη καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το σύνολο των δήμων της περιφερειακής ενότητας Ηρακλείου θα πρέπει να έχουν παραλάβει τα αρχεία έως το τέλος του 2016, αφού η αρμοδιότητα που προβλέπει η νομοθεσία θα ισχύσει από 1 Ιανουαρίου 2017, με πρώτο δίμηνο καταβολής τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο 2016.

Προκειμένου να ενημερωθεί το σύνολο των δήμων για τη διαδικασία και την ομαλή μετάβαση, ο δήμος Ηρακλείου διοργανώνει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια, σχετική ημερίδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News