default-image

Συνεχίζεται ως τη 1/10 η διάθεση των διαρκείας του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζεται ως τη 1/10 η διάθεση των διαρκείας του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράταση παίρνει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Εργοτέλη ως την 1η Οκτωβρίου.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα με ανακοίνωσή του ο Εργοτέλης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας ως το Σάββατο 1η Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας έως και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τη γραμματεία του Συλλόγου στο Μαρτινέγκο, καθημερινά Δευτέρα-Σάββατο 09:00-22:00 (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλέφωνο 2810-222246).

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

1. YELLOW-BLACK: 50€, ΘΥΡΑ 20

2. SILVER: 100€, ΘΥΡΑ 1

3. GOLD: 200€, ΘΥΡΑ 1 (ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ)

Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι δωρεάν, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα απολαμβάνουν μια σειρά προνομίων, όπως εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα κι επιχειρήσεις, συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις της ομάδας, προτεραιότητα σε αγορά εισιτηρίων για εκτός έδρας αγώνες εντός Κρήτης κλπ.

Στο νέο ξεκίνημα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, καλούμε όλους τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, καθώς και το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου γενικότερα, να δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους για το Σύλλογο, στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια».

Επίσης ο Εργοτέλης με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Γιώργο Ταμιωλάκη για τη χορηγία ιματισμού στην ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News