default-image

Βρήκαν το πρώτο πρόβλημα του iPhone 7

Επιστήμη
Βρήκαν το πρώτο πρόβλημα του iPhone 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι ατά που έχουν τραβήξει τα βλέμματα, με αρκετούς να κρίνουν την Apple ότι δεν έκανε σημαντική αναβάθμιση από τα περσινά iPhones.

Μπορεί να μην είναι τα πιο αναβαθμισμένα iPhones στην ιστορία της, όμως η Apple έκανε κάποιες βασικές αλλαγές.

Μια από αυτές είναι το κεντρικό κουμπί του iPhone 7, το οποίο ουσιαστικά δεν είναι κουμπί μιας και δεν πατιέται, η Apple έχει χρησιμοποιήσει Taptic Engine. Ενώ το νέο «κουμπί» έχει το πλεονέκτημα να γίνει αρκετά παραμετροποιήσιμο συγκριτικά με αυτό που είχαν τα παλαιότερα iPhones, φαίνεται πως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα.

Μέσα από το Twitter ένας από τους πρώτους κατόχους του iPhone 7 αναφέρει ότι το κεντρικό κουμπί ενεργοποιείται μόνο όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα, όταν δοκίμασε έχοντας βάλει από πάνω την μπλούζα του, δεν υπήρχε ανταπόκριση.

Αυτή τη στιγμή που έχουμε καλοκαίρι, σίγουρα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, όμως το χειμώνα με την χρήση γαντιών, σίγουρα δεν θα είναι πολύ βολικό. Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Home button φορώντας οτιδήποτε στα χέρια σου. Να σημειωθεί ότι το iOS 10 στο σύνολό του απαιτεί περισσότερο τη χρήση του home button.

Τέλος, κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι το πρόβλημα λύνεται με την χρήση touchscreen-friendly γαντιών, ενώ άλλοι όχι.

Πηγή: techblog

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News