Ειδήσεις

Οδός πλάνης: Όταν γαϊδουρίστας βγαίνει τσάρκα Σαββατόβραδο

"Αυθόρμητη" ... επιλογή να αφήσεις το Ι.Χ σου στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο του Ηρακλείου παραβιάζοντας παράλληλα και στον ΚΟΚ

Βράδυ Σαββάτου, 11.45 συγκεκριμένα. Τι και αν πρόκειται για βράδυ όπου ο κόσμος κυκλοφορεί , βγαίνει,  διασκεδάζει, περπατάει στο κέντρο της πόλης, απολαμβάνει τη βόλτα του στους πεζόδρομους του Ηρακλείου.

Υπάρχουν και κάποιοι που δεν υπολογίζουν τίποτα από τα παραπάνω και επιλέγουν να αφήσουν το όχημα τους ακριβώς μπροστά από τη Λότζια, αδιαφορώντας την ίδια ώρα για το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχει κόσμος που κινείται , οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι , άτομα με κινητικά προβλήματα, προβλήματα όρασης κλπ.

Βέβαια οι πεζοί, που δεν φταίνε σε τίποτα, δικαίως κοιτούν με απορία για την τουλάχιστον «αναισθησία» του συγκεκριμένου οδηγού να αφήσει επί της 25ης Αυγούστου το όχημα του και να παραμείνει ανενόχλητος μέσα σε αυτό για κάποια λεπτά της ώρας. Αδιαφορώντας την ίδια ώρα  για το γεγονός ότι αφενός,  παραβιάζει  κατάφορα τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αφετέρου προκαλεί συναισθήματα οργής και ντροπής στο κοινό αίσθημα.

Και φυσικά λίγη ώρα αργότερα αποχωρεί σαν... κύριος.

Αλλά είπαμε Σάββατο βράδυ είναι και σίγα την κίνηση που θα έχει στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο του Ηρακλείου.

Στην "οδό της πλάνης" όλα... επιτρέπονται.

Β.Μ

φωτογραφία : E.F

Σχόλια