default-image

Οι σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση δεν είχαν χαλάσει ποτέ

Ελλάδα
Οι σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση δεν είχαν χαλάσει ποτέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σύζυγός μου, με την οποία ζω 40 χρόνια, αισίως φέτος συμπληρώσαμε 40 χρόνια, θα μπορούσα να σας διαβεβαιώσω ότι είναι το πιο έντιμο ειλικρινές, δημιουργικό και στοργικό άτομο που υοάρχει στον πλανήτη αυτό. Έχει σπιλωθεί εδώ και πολύ καιρό με την ιστορία αυτή, υπερασπίζεται τον εαυτό της μονή της, με τον ικανό συνήγορό της, και θα συνεχίσει να το κάνει», δήλωσε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της συζύγου του ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας του Γιάννη Στουρνάρα.

Σε αυτό, όπως είπε, έχει βεβαίως την άμεση συμπαράστασή του και σημείωσε ότι αυτό δεν μπορεί να βάλει σκιές στις σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση. Η συζυγός μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη και θα χειριστεί το θέμα αυτό μόνη της, είπε.

Στην ερώτηση αν υπάρχει κατά τη γνώμη τους σχέδιο εκπαραθύρωσής του από τη θέση του, ανέφερε «όχι δεν υπάρχει σχέδιο εκπαραθύρωσής μου».

Ερωτηθείς για τη διάσταση που δίνουν στην υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας στη, εταιρεία της συζύγου του οι Financial Times o διοικητής τηw ΤτΕ είπε ότι η σύζυγός του έχει κάνει δήλωση, και ο συνήγορός της έχει κάνει δήλωση χθες, και μίλησε για ατυχείς δικονομικές ανωμαλίες οι οποίες διερευνώνται.

Σε ερώτηση τι του είπε επ' αυτού ο πρωθυπουργός, ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε ότι δεν συζήτησε για το θέμα αυτό με τον πρωθυπουργό, «είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση για το τραπεζικό σύστημα και την οικονομία» διευκρίνισε.

Σε άλλη ερώτηση, αν υπάρχει πόρισμα το οποίο πρόκειται να σταλεί στον εισαγγελέα και αφορά τα δάνεια της Αττικής Τράπεζας και κάποια από τα δάνεια αυτά και τον επιχειρηματία Καλογρίτσα, είπε ότι υπάρχει πόρισμα του SSM και της ΤτΕ, το οποίο αφορά μια μεγάλη περίοδο, κι αυτό ναι, θα δοθεί στη Δικαιοσύνη, όπως κάθε πόρισμα πρέπει να διαβιβάζεται στη Δικαιοσύνη.

Τέλος, στην ερώτηση αν θα χαρακτήριζε καλές τις σχέσεις της ΤτΕ με την κυβέρνηση, είπε ότι οι σχέσεις δεν είχαν χαλάσει ποτέ.

Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News