default-image

Αποκλείστηκε από τον τελικό, πάει για το χάλκινο η Εθνική

Σπορ
Αποκλείστηκε από τον τελικό, πάει για το χάλκινο η Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που γίνεται στη Χάγη της Ολλανδίας, θα διεκδικήσει τελικά η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 7-5 από την οικοδέσποινα Ολλανδία στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου (17/9). Έτσι οι διεθνείς μας θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού, την Κυριακή 18/9 (14.00 ώρα Ελλάδας) διεκδικώντας την άνοδο στο βάθρο, με αντίπαλο τον ηττημένο του άλλου ημιτελικού Ισπανία - Ιταλία, που γίνεται αμέσως μετά.

Η Εθνική μας τα βρήκε σκούρα κόντρα στις "τουλίπες", είχε κακό ξεκίνημα σε όλους τους τομείς (επιθετικά και αμυντικά) και βρέθηκε να χάνει με 6-3 στο ημίχρονο.

Οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου βελτιώθηκαν στη συνέχεια, και σε ένα κλειστό παιχνίδι μείωσαν σε 6-4 και 7-5, αλλά οι Ολανδέζες διαχειρίστηκαν σωστά το ματς και κράτησαν τη νίκη.

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Β., Ξενάκη, Ελληνιάδη, Πάτρα, Παπαναστασίου, Σελετοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μαυρωτά, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΣΙΑ (Γκέριτ Γιαν Σότχανς): Κούντερς, Φόορβελτ, Σλέικινγκ 2, Μπόσβελτ, Κόινινγκ 1, Ρόζεμπουμ 1, Μούλντερ 1, Κούπμαν 1, Γιάουστρα, Κούλχαας 1, Μπέργκσμα, Ρόχε, Μπούις.

Πηγή: koe.org.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News