default-image

Δεύτερη νίκη για τον Πλατανιά, 3-2 τον Λεβαδειακό

Ποδόσφαιρο
Δεύτερη νίκη για τον Πλατανιά, 3-2 τον Λεβαδειακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλασίασε τις νίκες του ο Πλατανιάς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας καθώς επικράτησε με 3-2 του  Λεβαδειακού στο πρώτο του παιχνίδι στα Περιβόλια.

Οι Χανιώτες ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, όμως στην επανάληψη η απόδοσή τους έπεσε αισθητά με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να μειώσει σε 3-2, ενώ είχε και δοκάρι.

Ο Πλατανιάς έκανε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο, είχε τον απόλυτο έλεγχο και μόλις στο 11ο λεπτό είχε την πρώτη του ευκαιρία με το σουτ του Μανούσου να περνά ελάχιστα άουτ.  Στο 17' ήταν σειρά του Γιακουμάκη να αστοχήσει στην κεφαλιά που επιχείρησε, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Μανούσος δε λάθεψε.

Ο Ζεζίνιο δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Μεντί, η μπάλα κόντραρε στον πρώτο, ο Μανούσος έφυγε σε θέση τετ α τετ με τον Ναμάσκο, τον προσπέρασε και πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας.

Οι Χανιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 26' όταν ο Βάντερσον έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Γιακουμάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μανούσο, ο οποίος μέσα από την περιοχή με σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά. Παρότι ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε για οφ σάιντ δεν υπήρχε κάτι μεμπτό, όπως φάνηκε από το ριπλέι.

Ο Πλατανιάς συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και στο 34' τριπλασίασε τα τέρματά του. Ο Αποστολόπουλος πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Μουνάφο, αυτός μέσα και δεξιά στην περιοχή του Λεβαδειακού έκανε το γύρισμα, ο Γιακουμάκης βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Παρά την… τρικυμία που επικρατούσε στις τάξεις του Λεβαδειακού, ο σύλλογος της Βοιωτίας κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι. Πιο συγκεκριμένα, στο 38' ο Μεντί πέρασε εξαιρετική πάσα στον Καραχάλιο, και αυτός με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σωτηρίου.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε άρδην. Ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του την ίδια ώρα η απόδοση της χανιώτικης ομάδας έπεσε κατακόρυφα.

Έτσι, στο 72' ο Πέτρος Γιακουμάκης έβαλε φωτιά στο ματς όταν με προβολή μείωσε σε 3-2.  Στο 77' λίγο έλειψε να γίνει το 3-3 όταν ο Μιλιάζες επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα ακούμπησε ίσα, ίσα το δοκάρι και η μπάλα πέρασε άουτ!

Ο Πλατανιάς είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς στο 81', όμως το πλασέ του Στανισάβλιεβιτς στο  τετ α τετ με τον Ναμάσκο ήταν άστοχο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Σανισάβλιεβιτς (82' Ντεβέσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (69' Τσουράκης), Μουνάφο, Μανούσος (90'+2' Στάθης), Γ. Γιακουμάκης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (55' Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (64' λ. τρ. Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46' λ. τρ. Τόνι Σίλβα).

Φωτογραφίες: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News